semaver
New member
Nicolette Fountaris için endişeleniyoruz. 36 yaşındaki oyuncu felç geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldı. Bu fotoğraflar onu hastane yatağında gösteriyor.
Nicolette Fountaris, Instagram'da hayattan keyif aldığı anlarda kendini göstermeyi seviyor. Seyahatlerden, cennet gibi dağ manzaralarından, deniz kenarından ve bazen de partilerden fotoğraflar paylaşıyor. Şimdi ciddi bir tavır takınıyor. 36 yaşındaki adam felç geçirdikten sonra hastaneden rapor alıyor.
Yeni Instagram gönderisinde şöyle yazıyor: “Bokluklarla dolu bir hafta. Başka şeyler planlanmıştı.” Şöyle devam etti: “İnme geçiriyorum, sağ beynim, aynen böyle.” Ayrıca bitkin düştüğü selfielerin yanı sıra kanül ve hastane odası fotoğraflarını da paylaşıyor. Gönderisinin bir klibinde de görüldüğü gibi resim yaparak vakit geçiriyor. Aşağıdaki paylaşımda sağa tıklarsanız tüm kayıtları görebilirsiniz.
Geçen hafta bir Instagram hikayesinde teşhis konulmadan yaşadığı sağlık sorunlarını aktarmıştı. Şöyle dedi: “Sol kolum ve elim o kadar uykuda ve uyuşmuş ki elimi uzatamıyorum.”
Başlangıçta “sadece sinirinin gergin olduğundan” şüpheleniyordu. Ancak arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yine de bir klinikte muayene ettirdi. Son testler daha sonra felci doğruladı.
Teşhise rağmen Nicolette mücadeleci ve iyimser. Topluluğuna “Hala küçük hasarlar var, kesinlikle yeni bir gözlük olacak, ama umurumda değil” dedi ve topluluğuna destekleri için teşekkür etti: “Her zamankinden daha fazla sevgi yaşadım.” Influencer ayrıca sosyal ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu vurguladı ve takipçilerine şunu sordu: “Kendinizi her gün şımartın!” Şu anda iyileşme aşamasında ve şöyle duyurdu: “Yakında eve, Harikalar Diyarına döneceğiz!”