4 Günde 1 Kilo Verdiren Su (Denenmiş)

Bilgin

Global Mod
Global Mod
4 Günde 1 Kilo Verdiren Su (Denenmiş) Tanımı İçin Materyaller

• 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı zencefil
  • Bir fiske karabiber
  • 1 bardak(200 ml) içme suyu
4 Günde 1 Kilo Verdiren Su (Denenmiş) Tanımı Yapılışı

Herkese memnun günler. Deneyip inanılmaz tesirini gördüğüm bu suyu sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim 83. 5 kilo ile başladım içmeye. Ve katiyetle bunun yanında diyet + günaşırı 1 saatlik yürüyüş yaptım. Yani o denli yemeye devam edip meskende pineklemedim ki antrenman ve yemeği kısmadan ne içerseniz için kilo vermeniz mümkün olmaz. Hatta şunu söyleyeyim bu suyu içip diyete başladığımın 5. Günü sanki kilo vermişmiyim diye bir tartıldım. Ve sonuç inanılmaz. Birinci 5 günde 3 kilo verip 80. 5e düştüm. Fakat diyetlerde daima birinci hafta bu biçimdedir ödem vs birinci etapta gittiği için birinci hafta epeyce veriliyor. sonrasındasındaki dönemlerde 4 günde 1 kilo verdim. Ki bence buda mükemmel zira yalnızca diyet ve sporla 1 haftada 1 kilo veriliyor. Benim öyküm bu biçimde. Bu su bana fazlaca yardımcı oldu. Herkeste birebir etkiyi gösterir mi bilmem fakat etrafımda yapan. Çok kişi sonuç alıyor tavsiye ederim. Son olarak şunu da belirteyim diyetisyenim bana zerdeçalın karın bölgesindeki yağları yaktığını söylemişti. Geçelim yapılışına ????????????.

1. 200 ml klasik su bardağına 1 çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı zencefil ve bir fiske karabiberi koyalım.
  2. Üzerine icme suyu koyalım karıştıralım.
  3. Bekletmeden tüketelim.
Umarım yapan herkeste benim üzere sonuç alır.
☺
☺
☺
.