ABD’li dizi yıldızı Billy Gardell 68 kilo verdi

semaver

New member
Bill Gardell bir zamanlar 167 kiloydu. ABD’li aktör son yıllarda fazla kiloları üzerinde çalışıyor. Sonuç bu.

Durum komedisi Mike & Molly’nin izleyicileri başrol oyuncusu Billy Gardell’i kesinlikle hatırlayacaklardır. 53 yaşındaki aktör, popüler dizide toplam altı sezon boyunca süperstar Melissa McCarthy ile birlikte başlık karakteri Mike’ı canlandırdı.

53 yaşındaki oyuncu, muazzam kilo kaybı hakkında “Entertainment Tonight” ile konuştu. Kendi ifadesine göre, korona pandemisinin başlangıcından bu yana 68 kilogramdan fazla vücut ağırlığı kaybetti.

Kilo verme böyle oldu

Yaklaşık on yıl önce, Gardell 167 kilograma kadar çıktı, şimdi “93 ile 95 kilogram arasında” dalgalanıyor. Röportajda ayrıca şunları açıklıyor: “Kendinize bakmak önemlidir.” Gardell’in doktorları, Covid enfeksiyonu riski nedeniyle yıldıza 2022’de gastrik bypass ameliyatı olmasını tavsiye etti ve bunun sonucunda oyuncu diyetini de değiştirdi.

Mart 2023'te Billy Gardell
Mart 2023'te Billy Gardell

Mart 2023’te Billy Gardell (Kredi: Eşsiz Nicole/Getty Images)

Gardell ayrıca oğlu yüzünden vücut ağırlığını yeniden düşünmeye başladı. “50 yaşına geldiğinizde bir baba olarak ‘Ben 25 yıl daha yaşarsam o 40 yaşına girecek’ diye hesap yapmaya başlıyorsunuz. […] Bu yüzden onun yanında olmak istiyorum” diye açıklıyor aktör. Gardell, eşi Patty ile 2001 yılından beri evli ve bir oğulları var.

Kilo kaybının onun için başka olumlu sonuçları da oldu: artık tip 2 diyabet hastası değil ve dinlenme halindeki kalp atış hızı da önemli ölçüde iyileşti. Şu anda ABD televizyonunda “Bob Hearts Abishola” sitcomunda görülebilen aktörün hala bir yardımcısı var. Gardell, “Hala sigara içiyorum ama üzerinde çalışıyorum” dedi.

Billy Gardell, başlangıçta sadece yardımcı rollerde olmak üzere 20 yılı aşkın bir süredir oyuncu olarak kamera önünde. “Mike & Molly” dizisi ile daha büyük bir ün kazandı. Ayrıca “King of Queen”, “Monk”, “Practice – Die Anwälte”, “Young Sheldon” veya “My Name is Earl” gibi formatlarda daha küçük görünümlere sahipti.