ABD'li yıldız kız arkadaşını alevler içinde kaybetti

semaver

New member
“Zamanında dışarı çıkmadı.”

ABD'li yıldız Jennifer Garner'ın kız arkadaşı alevler arasında öldü

01/11/2025 – 14:01Okuma süresi: 2 dakika

Jennifer Garner: Oyuncu Kaliforniya'daki yangınlardan derinden etkileniyor.

Resmi büyüt

Jennifer Garner: Oyuncu Kaliforniya'daki yangınlardan derinden etkileniyor. (Kaynak: Watson)

Kaliforniya'daki yıkıcı yangınlar sonucunda çok sayıda insan evini kaybetti. Aktris Jennifer Garner'ın durumu daha da kötüydü.

Los Angeles ve çevresindeki koşullar kötüleşiyor. Kontrol altına alınamayan yangınlar Salı gününden beri devam ediyor ve ardında yıkım izleri bırakıyor. Yangında onbinlerce ev yıkıldı, çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Medyada en az on bir kişinin öldüğü bildiriliyor. ABD'li oyuncu Jennifer Garner'ın arkadaş çevresinden birinin de öldüğü görülüyor.

MSNBC haber kanalına verdiği röportajda 52 yaşındaki oyuncu, Los Angeles'taki orman yangınlarının yol açtığı büyük hasardan bahsetti. Jennifer Garner gözle görülür şekilde etkilenmişti, özellikle konu bir arkadaşının kaybı olduğunda gözlerinden yaşlar akmıştı. Altın Küre kazananı, “Bir arkadaşımı kaybettim, zamanında oradan çıkamadı” dedi. Bu kilisesi için acı bir kayıp ama henüz bunun hakkında konuşmaması gerektiğini düşünüyor.

Ayrıca diğer kayıpları da tartıştı. Yangınlarda evlerini kaybeden en az 100 arkadaşının ismini verebileceğini söyleyen Jennifer Garner, “Kalbim arkadaşlarım için kanıyor” dedi. Acil müdahale ekiplerine teşekkür eden Garner, “Evimde yürürken neredeyse kendimi suçlu hissediyorum” diye ekledi.

Jennifer Garner'ın evi henüz yangınlardan etkilenmedi ve henüz evi terk etmek zorunda kalmadı. Ancak basında çıkan haberlere göre eski eşi Ben Affleck birkaç gündür eski ortağıyla birlikte kalıyor.

Jennifer Garner ve Ben Affleck 2005 yılında evlendiler ve iki oyuncunun iki çocuğu var. 2015 yılında ayrılıklarını duyurdular ve 2018'de boşandılar. Affleck daha sonra tekrar mihraba gitti. Jennifer Lopez ile 2022 yılında sonuçlanan evlilik, birkaç yıl sonra tekrar başarısızlıkla sonuçlandı.