semaver
New member
Oyuncu ilk kez geçmişinden travmatik bir bölüm hakkında konuşuyor. Görünüşe göre Jena Malone, bir Hollywood yapımında istismara uğramış.
Jennifer Lawrence veya Liam Hemsworth gibi yıldızlar için “Açlık Oyunları” filmleri, Hollywood’un zirvesine giden yolda bir kilometre taşıydı. Dört bölümün üçünde Johanna Mason’ı canlandıran Jena Melone de gişe rekorları kıran filmden büyük ilgi gördü. Oyuncu için travmatik bir deneyimin bu başarının gölgesinde kaldığından neredeyse hiç kimse şüphelenmedi.
Jena Melone ancak şimdi, son bölümden yaklaşık sekiz yıl sonra, hayatının bu bölümü hakkında herkesin önünde konuşma cesaretini bulabildi. Oyuncu, Açlık Oyunları dizisinin çekimleri sırasında cinsel tacize uğradı. 38 yaşındaki Instagramcı, setteki herkese veda ettikten sonra “Alaycı Kuş: Bölüm 2” filminin çekimlerinden hemen sonra çekildiğini söylediği bir fotoğrafı paylaştı. “Fransa kırsalındaki güzel bir mülkte çekim yapıyorduk ve ağlayıp anı yakalayabilmek için sürücüden beni bu tarlada bırakmasını istedim.”
Jena Malone, Paris’te geçirdiği zamanın onun için son derece zor olduğunu yazıyor. Aktris, o sırada “kötü bir ayrılık yaşadı ve birlikte çalıştığım biri tarafından cinsel tacize uğradı” dedi.
“Böyle travmatik bir deneyime bağlı”
Öte yandan, rol ve yakınlaştığı birçok insan için minnettardı. Bir “duygu karışımından” geçti ve yaşadıklarını düzenlemeyi ancak şimdi öğreniyor. “Benim için bu kadar travmatik bir deneyime bağlı olmamasını” diliyor. Geçmişteki rolü ya da “Açlık Oyunları” hakkında yaşadıklarını hatırlamadan konuşmak da onun için zordu.
38 yaşındaki yazıda saldırıya ilişkin ayrıntıya girilmiyor. Jena Malone, bahsettiği kişinin adını vermiyor. Oyuncu, “iyileşmek ve kendisiyle ve onu taciz eden kişiyle barışmak için çok çalıştı”.