Aksiyon yıldızı Dolph Lundgren kansere yakalandı

semaver

New member
İsveçli oyuncu, yıllardır kanserle mücadele ettiğini ilk kez açıkladı. Doktorlar Dolph Lundgren’i çoktan reddetmişti.

Aksiyon yıldızı Dolph Lundgren, sekiz yıldır kanserle mücadele ettiğini açıkladı. İsveçli aktör ilk olarak “Graham Besinger ile Derinlemesine” röportaj dizisinde teşhis hakkında kamuoyuna konuştu. 2015 yılında ilk kez böbreğinde cerrahi olarak tedavi edilebilen bir tümör keşfedildi.

“Düşündüm: işte o zaman.”

Sohbette “Rocky 4” oyuncusu, kanserin aslında yenilmiş olarak kabul edildiğini, ancak 2020’de geri geldiğini de açıklıyor. Doktorlar daha sonra bu kez karaciğerde başka bir tümör buldu. “Beni aradılar ve limon büyüklüğünde olduğunu söylediler. Ne kadar sürem kaldığını sordum. Sanırım doktor 2-3 yıl dedi – ama sesinden daha az beklediğini anlayabiliyordum. Ben de ‘İşte o zaman’ diye düşündüm. ,” diyor 65 yaşındaki.

Dolph Lundgren, 1985'te Sylvester Stallone karşısında Ivan Drago rolünü üstlendi. kayalık IV dünyaca ünlü.
Dolph Lundgren, 1985'te Sylvester Stallone karşısında Ivan Drago rolünü üstlendi. kayalık IV dünyaca ünlü.

Dolph Lundgren, 1985’te Sylvester Stallone’yle oynadığı “Rocky IV”teki Ivan Drago rolüyle dünya çapında ün kazandı. (Kaynak: IMAGO / EntertainmentPictures)

Bu noktada kendisine kanserin son aşamada olduğu ve akciğerlerde, midede, omurgada ve böbreklerde metastazların bulunduğu söylendi. Ancak Dolph Lundgren buna katlanmak istemedi ve ikinci bir görüş aldı.

Dolph Lundgren bugün böyle hissediyor

Başka bir tedaviye başladı. Başarıyla: İsveçli’ye göre tümörleri üç ay içinde yüzde yirmi ila otuz oranında küçülmüştü. Şu anki prognozu, tümörler çıkarılır çıkarılmaz, artık kanser aktivitesinin olmayacağı yönünde. Şu anda aldığı ilaç, büyümeyi daha da baskılayacaktır.

Teşhis ve özellikle son birkaç yıl kendisi ve ailesi için zor oldu ama ona çok şey öğrettiler. 1980’lerin aksiyon yıldızı, “Sadece hayatta olma şansını takdir ediyorsun ve deneyimlediğin her an için minnettarsın,” dedi.