Alica Schmidt'i çevreleyen mevsimsel sorunların Jean Paul Bredau açısından sonuçları var

Beykozlu

New member
Atletizm yıldızı gelecekteki kararını veriyor

Alica Schmidt'i çevreleyen mevsimsel sorunların sonuçları var

28 Kasım 2024 – 13:14Okuma süresi: 2 dakika

Alica Schmidt ve Jean Paul Bredau (sağda): Paris'te bayrak yarışıyla ilgili bir tartışma yaşandı.

Resmi büyüt

Alica Schmidt ve Jean Paul Bredau (sağda): Paris'te bayrak yarışıyla ilgili bir tartışma yaşandı. (Kaynak: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring/imago-images-bilder)

Alman 4×400 metre bayrak yarışı takımı, Olimpiyat Oyunlarındaki ön elemelerin ardından kamuoyu önünde tartıştı. Sorunun artık ciddi sonuçları var.

Paris'teki Olimpiyat Oyunlarında Jean Paul Bredau, Manuel Sanders, Alica Schmidt ve Eileen Demes'ten oluşan Alman 4×400 metre karma bayrak takımı etkilemek istedi. Bunun yerine dörtlü ön turda elendi. Daha sonra kamuoyunda bir tartışma yaşandı; özellikle Bredau memnuniyetsizliğini dile getirdi. Sorunun artık sonuçları var.

Jean Paul Bredau artık SC Potsdam'da değil, VfL Wolfsburg'da oynayacak. Kulüp bunu çarşamba günü duyurdu. Atletizm departmanı kulüp değişikliğini şu sözlerle duyurdu: “Bu bir maç.” Çünkü: Bredau'nun kız arkadaşı Luna Bulmahn çoktan Wolfsburg'a doğru yola çıktı. Şimdi Alman şampiyon 400 metrede partnerine katılıyor.

İkili en son Berlin'de eğitim almış, Bulmahn Bredau için Potsdam'a taşınmıştı. Ancak 4×400 metre karışık bayrak yarışı konusundaki anlaşmazlık, şu anda Hannover'de çalıştırılan ikilinin planlarında değişikliğe yol açtı. Bredau hamlesi hakkında şunları söyledi: “Luna, kulübün sadece pistte değil pist dışında da ne kadar büyük bir taraftar olduğunu övdü. Aşağı Saksonya'da da ortak bir kulüp bulmak istediğimizden, Wolfsburg mantıklı bir sonuçtu.”

İki atletizm yıldızı artık Hannover'de yaşıyor. Önceki antrenörü Sven Buggel birkaç hafta önce “Bild” gazetesine şunları söylemişti: “İkisi yoldan ayrılıyor. Gelecekte nasıl devam edeceklerini tam olarak bilmiyorum. Çok düşük bir profil tutuyorlar. Her şeyden önce,” Bu bana olan güven kaybıydı.”

Anlaşmazlığın arka planında Paris'teki 4×400 metre karışık bayrak yarışı adaylığı yer alıyordu. Görünüşe göre Bredau ve Bulmahn, Alica Schmidt'in Alman Atletizm Birliği (DLV) tarafından aday gösterilmesi konusunda hemfikir değillerdi. Olimpiyatlar sırasında Bredau şunları söyledi: “Ona doğru her şey işlevsel olarak gitmedi, her şey harika gitmedi. Dolayısıyla güç yoktu. Herkesin onaylamadığı bazı kararlar alındı ve bu yüzden biz de yoldaydık. bugün takip edin.”

Ayrıca bayrak yarışına aday gösterilmeyen kız arkadaşı yaz aylarında Instagram'daki hikayesinde şöyle yazmıştı: “Evet, kağıt üzerinde en hızlı ikinci Alman 400 metre sporcusuyum. Hayır, karma bayrak yarışına aday gösterilmedim. “