Alice Robinson “Zor Hava” ndan şikayet ediyor – Lena Dürr sunuyor

Beykozlu

New member
İsveç'te dev slalom

En iyi kayak yıldızı şikayet etti: “Zor hava”

08.03.2025 – 10:19Okuma Süresi: 1 dakika.

Alice Robinson: Dev Slalom Dünya Kupası sıralamasına liderlik ediyor.

Resmi büyütmek

Alice Robinson: Dev Slalom Dünya Kupası sıralamasına liderlik ediyor. (Kaynak: imago/pontus lundahl/tt/imago-images resimleri)

Kayak yarışçıları Cumartesi günü Åre'deki Dev Slalom'da başladı. İlk koşudan sonra da eğimler ve hava koşulları ile ilgiliydi.

Dev slalom her zaman bir sürpriz için iyidir. Bu aynı zamanda Cumartesi günü İsveç'teki Åre'de ilk koşuda gösterildi. ABD Dünya Kupası plak sahibi Mikaela Shiffrin iyi başladı, ancak bir hataya bölündü.

İlk koşudan sonra, İtalyan Federica brignone öndedir (0: 56.53). Takım arkadaşı Sofia Goggia (+0.34) geride. Norveç Thea Louise Stjernesund şu anda üçüncü (+0.36). Şu anda Dünya Kupası'nda dev slalom derecesine liderlik eden Yeni Zelandalı Alice Robinson, ilk koşudan sonra beşinci sırada yer aldı (+0.65).

ARD'deki yarışından sonra şöyle dedi: “Çok iyi hissetmedim. O kadar iyi sürmedim. İkinci koşuda başka bir şey bulmam gerekiyor. Zor hava oldu. Yemin bahar koşullarında ve çok yumuşak.”

Alman kayak yarışçısı Lena Dürr ilk koşudan sonra (+1.11). ARD'de şunları söyledi: “Trende salınımı oldukça iyi tutmayı başardım. Zaten oraya biraz bulaşıyor, güneş şimdi parlıyor.”

Ancak Dürr, eğimin hala iyi durumda olduğunu vurguladı ve şöyle dedi: “Dün tuzlandı, gece güzel ve soğuktu. Eğlenceydi. Üstten sürmediğimizle tanışmadım. Rezerv başlangıçtan başladı, kartlarımda oynadı.”