Beykozlu
New member
Kendisi bunu farklı hayal etmişti: Dünya Atletizm Şampiyonası’nın altıncı gününde Alman 5.000 metre koşucusu Sam Parsons ikna etmek istedi ama düştü.
Melanie Muschong Budapeşte’den bildiriyor
Çok acı: Alman atlet Sam Parsons, Perşembe günü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 5.000 metre koşusuna başladı. İlk başta işler 29 yaşındaki oyuncu için iyi görünüyordu. Ancak daha sonra ABD merkezli atlet, rakibi Nicholas Kipkorir’in topuklarını kovaladıktan sonra aniden düştü. Parsons yarışını 4:03.14’lük derecesiyle son sırada tamamladı.
Başarısız koşusunun ardından Parsons sadece hayal kırıklığına uğramadı, aynı zamanda gerçekten sinirlendi. Karma bölgede şunları söyledi: “Çok üzgünüm. Burada olmak için çok şey verdim. Bir başlangıç noktası elde ettiğime dair çağrı almak kariyerimin en iyi anlarından biriydi. Yükselişler ve yükselişler var” düşüşler, bu bir spor. Çok duygusal.”
“Almanya’daki insanlar için iyi bir gösteri yapmak istedim”
Ayrıca ARD ile ilgili kelimeleri bulmakta zorlandı ve şöyle açıkladı: “Bunun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. 5000 metreyi aşan tek Alman bendim. Almanya’daki insanlara ve çocuklara güzel bir gösteri yapmak istedim ki benimle gurur duysunlar. Şimdi de beni pistte yatarken gördüler. Bu benim için gerçekten üzücü.” Gözlerinden yaşlar aktı.
Ardından Parsons şunları ekledi: “Bu bir spor. Bunu yapmaya ne kadar süre devam edebilirim bilmiyorum. 29 yaşındayım ve koşmak o kadar fazla para kazandırmıyor.”