Angelina Jolie, Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra “iyileşme sürecini” anlattı

semaver

New member

Aktris nadir görülen kişisel görüşleriyle şaşırtıyor. Angelina Jolie kendisinin ve çocuklarının yaşadığı bir “iyileşme sürecinden” bahsediyor.

Her ikisi de röportajlarda bu konu hakkında sessiz kalıyor. Şimdi 48 yaşındaki oyuncu, Amerikan “Vogue” dergisine duygusal dünyasına dair nadir kişisel bir bakış açısı kazandırdı ve ipuçları vermekten geri durmuyor. Konuşmanın nedeni Oscar ödüllü oyuncunun yeni moda projesiydi. Kasım ayında New York’ta ABD’li sanatçı Jean-Michel Basquiat’ın yaşadığı binada “Atelier Jolie”yi açmak istiyor.

Angelina Jolie, amacının kendisi için “büyük bir moda tasarımcısı” olmak olmadığını, diğer yeteneklere çalışabilecekleri bir ortam sunmak olduğunu vurguladı. Sosyal ve ekolojik sürdürülebilirlik, dünyanın her yerinden sanatçılar ve yaratıcı insanlarla işbirliğinin yanı sıra şirket felsefesinin bir parçası olmalıdır. Altı çocuk annesi, çocuklarının yardımına başvurdu: Özellikle Son Pax ve kızı Zahara projenin kurulmasına yardımcı oldu.

“Hala ayaklarımızı bulma aşamasındayız”

Angelina Jolie, güvendiği insanlarla çalışmanın kendi hayatındaki bazı şeyleri değiştirmede “terapötik” olduğunu söyledi. Oyuncu, kendisini “biraz üzgün” hissettiğini itiraf ederek, “On yıldır kendimde olmadığımı hissediyorum” dedi. Yedi yıl önce kariyerinden bir adım geri adım attı ve evden çok uzun süre uzak kalmamak için filme katılımını azalttı.

Angelina Jolie, Brad Pitt’le olan evliliğinin tam da bu dönemde dağıldığından bahsetmiyor ancak aralarındaki bağlantı ortada. O sırada kocasını kendisine ve çocuklarına şiddet uygulamakla suçladı. 2016 sonbaharında polis iddia edilen olayı araştırdı ancak soruşturma sonunda durduruldu. Bunun hakkında daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz.

Ailesi çok acı çeken 48 yaşındaki oyuncu, hayatının bu dönemini Vogue’a anlatıyor ve şunu vurguluyor: “İyileşmemiz gereken çok şey vardı. Hala ayaklarımızı yere basma sürecindeyiz.” Aktris, bu iyileşme sürecinin bir parçasının “hayatımın birçok yönünü değiştirebileceğim planı olduğunu ve bu ileriye dönük plan” dedi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, “Bay ve Bayan Smith” filminin çekimleri sırasında tanıştılar ve 2014 yılında evlendiler. “Brangelina” adını alan rüya çiftin üç biyolojik çocuğu vardı ve Pitt, o zamanki eşinin babalık rolünü de üstlendi. üç evlat edinilmiş çocuk.