Ankara’da indirimli iPhone için birbirlerini ezdiler

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Ankara’da indirimli iPhone için birbirlerini ezdiler
Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir mağaza, açılış için indirimli fiyatlarla duyuru yaptı.

Ufuktepe Mahallesi’ndeki mesken ve elektronik eşya dükkanının açılışında vatandaşlar kapıda sıra oldu.

Kapıların açılmasıyla oluşan izdihamda vatandaşlar, buldukları indirimli eserlere atak etti.

9 bin liraya satıldı

Sahur saatlerinden itibaren mağazanın kapısında bekleyerek indirimli cep telefonu almak isteyenlerin sayısının çok yüksek olduğu mağazada 12 bin liralık iPhone, 9 bin liraya satıldı.

Telefon için hengame ettiler

Mağaza, kapılarını açmasıyla birlikte işyeri önünde bekleyen müşteriler içeriye akın etti. Açılışa özel hudutlu sayıda satılacak olan marka telefonu almak isteyen müşteriler, mağazaya birinci girebilmek için birbirlerini ezdiler.

İzdiham yaşanan kapıda birbirlerini ezerek içeriye girebilenler, sonlu sayıdaki telefonun sahibi olabilmek için birbirleriyle hengame ettiler.

“En büyük hayalimdi bir iPhone’umun olması”

Hudutlu sayıdaki telefonu alabilmek için bir buçuk gündür uyumadığını belirterek İHA’ya konuşan Feyyaz Ünalan, “Şu anda fazlaca memnunum. aslına bakarsanız bir gün boyunca beklemiştim. Epey emeğim boşuna gitmedi en azından onu görmüş oldum. Emeği geçen tüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çok memnun ettiler beni, en büyük hayalimdi aslına bakarsan bir iPhone’umun olması. O da bugün bana geldi, emeğim boşa gitmedi. Bir buçuk gündür hiç uyumadım, bekliyordum o da bana denk geldi. Çok memnunum, epey seviniyorum.” diye konuştu.