Anna Adamyan’ın hastaneden ayrılmasına izin verilir ve ilk videoyu bebekle paylaşır.

semaver

New member

Bir hafta önce Anna Adamyan ilk bebeğini doğurdu. Artık influencer, çocuğuyla birlikte klinikten ayrıldığı andaki duygusal anı gösteriyor.

Anna Adamyan’ın çocuk sahibi olma isteğini gerçekleştirmesi birkaç yıl aldı. Etkileyici, nihayet bebeğini futbolcu Sargis Adamyan ile kucağında tutmak için on bir suni tohumlama ve iki düşük yapmak zorunda kaldı. Buna göre, “Almanya’nın Bir Sonraki Top Modeli” adayının küçük mucizesini eve götürmesi çok daha duygusaldı.

Etkileyici, hastaneden bebek arabasıyla ayrıldığı hareketli bir videoyu Instagram’da paylaşıyor. Şu anda, Anna Adamyan görünüşe göre duygularından bunalmış durumda ve yüzünden akan birkaç damla yaşı siliyor. “Eve dönüş en harikası. Ve bugün mucizemiz bir haftadır bizimle birlikte” diye yazıyor.

Videoda küçük oğlu görülebiliyor ancak bebeğin yüzü görülemiyor. Görünüşe göre Anna ve Sarkis Adamyan, bebeklerinin yüzünü şimdilik toplum içinde göstermemeye karar vermişler.

Çocuk yatağında “istisnai durum”

Yine de, Anna Adamyan şu anda bazı zorluklarla mücadele ediyor, çünkü doğumdan itibaren yaptığı bir güncellemeyle dürüstçe duyurdu: “Şu anda tıpkı çevremde olduğu gibi burada rapor vermek benim için çok zor.”

Anna Adamyan’a göre hareketsizliğinin nedeni şu anki durumu. “Durum izin verseydi ben de daha düzenli iletişim kurardım. Ama öyle olmuyor çünkü hem zihinsel hem de fiziksel olarak halletmem gereken çok şey var. Tüm gücümü mucizemize, ailemize ve ayrıca ailemize harcıyorum.” kendi kendime,” diye yazarak anlayış istedi. “İstisnai bir durum” içindesiniz.

Doğum yaptıktan sonra nefret e-postası aldı

Anna Adamyan’ı hayrete düşüren bir gerçek. Birkaç gün önce, “İtiraf etmeliyim ki buna gerçekten gücüm yok. Son birkaç gün içinde buraya gelen yorumlar ve mesajlar beni dehşete düşürdü” dedi.