Anna-Carina Woitschack, Stefan Mross'a karşı paylaşıyor 'Yeni

semaver

New member
“Her şeyi taklit etti”

Anna-Carina Woitschack, Stefan Mross'a karşı paylaşıyor 'Yeni

30.01.2025 – 9:58Okuma Süresi: 2 dakika.

Anna-Carina Woitschack: Pop şarkıcısı, Jungle'daki eski ilişkisine hitap ediyor.

Resmi büyütmek

Anna-Carina Woitschack: Pop şarkıcısı, Jungle'daki eski ilişkisine hitap ediyor. (Kaynak: RTL)

Orman kampında Anna-Carina Woitschack, eski kocası Stefan Mross ve yeni ortağı hakkında baharatlı vahiyler yapıyor.

Stefan Mross'un boşanması hala tam hızda-eski çiftin ayrılması iki yıl önce olmasına rağmen. 2020'de, hit yıldızlar üç yıldan fazla bir ilişkiden sonra kendilerine evet vermişlerdi, ayrılık Kasım 2022'de izledi. Hem Anna-Carina Woitschack hem de eski partneri şimdi yeni ilişkilere geri döndü.

“Stefan favori kişi olabilir, gerçekten doyurucu bir kişi,” 49 yaşındaki çocuk için olumlu sözler buldu. Sonra daha önce olmayan boşanmayı buldu. Mahkeme tarihinde Anna-Carina Woitschack, “Hiç mahkemeye gitmediğim garip bir duyguydu.” Sam Dylan tarafından sorulduğunda, eski sevgilisinden hala para alıp almadığı, Woitschack yorum yapmak istemedi – ama şöyle dedi: “Genellikle kendime hayatta savaşmasına izin vermiyorum.”

Ancak Stefan Mross'un yeni ortağı Eva Luginger hakkında daha fazla ayrıntı dile getirdi. Bununla birlikte, “her zaman Pazar günleri” sunucusu ayrılıktan sadece birkaç ay sonra bir araya geldi. Özellikle Piquant: Aynı zamanda pop şarkıcısı olan Luginger, daha önce Anna-Carina Woitschack'in yakın bir kız arkadaşıydı. “Sanırım hızlı bir şekilde evlenecek,” dedi Woitschack ve sonra eski arkadaşının evliliğindeki rolünü hatırladı: “Bana tavsiye ettiği, ne yapmam gerektiğini.”

Ama Eva Luginger asla gerçekten bir arkadaş değildi. “Bana her zaman öyle bir şekilde anlattı ki, hayatımızı çok büyük bir çift olarak düşündü,” dedi 32 yaşındaki çocuk, “Her şeyi taklit etti.” Saçlarını sarışın bile renklendirdi. Sam Dylan sert sözler buldu: “Yerinizi almak isteyen çılgın bir insan gibi.”