Anna Lewandowska ameliyat sonrası hastaneden rapor veriyor

semaver

New member
İspanyol selinden sonraki bir sonraki aksilik

Anna Lewandowska ameliyat sonrası hastaneden rapor veriyor

Güncellendi: 12/04/2024 – 04:30Okuma süresi: 2 dakika

Robert Lewandowski ve Anna Lewandowska: İkisi tatilleri hakkında fikir veriyor.

Resmi büyüt

Robert Lewandowski ve Anna Lewandowska: Çift, sosyal medya hakkında özel bilgiler veriyor. (Kaynak: IMAGO / Starface)

Anna Lewandowska, bilek ameliyatı sonrası hastane yatağından bir fotoğraf paylaşıyor. Yaralanmasına rağmen şimdiden geleceğini planlıyor.

Barcelona'nın forvet oyuncusu Robert Lewandowski'nin eşi Anna Lewandowska, bilek ameliyatı sonrası hastane yatağından bir fotoğraf paylaşarak hayranlarını bilgilendirdi. Daha sonra alçıdaki bileğini gösteriyor. Rahat bir gülümsemeyle, durumuna rağmen güven saçıyor.

36 yaşındaki fotoğraf hakkında şunları yazdı: “Bilekteki bağ rekonstrüksiyonundan sonra iyileşme zamanı geldi.” Antrenmana zorunlu olarak ara verilmesine rağmen fitness antrenörü ileriye baktı: “Hızlanmıyorum ve sizin için yeni antrenman planları oluşturmak ve gelecekteki projeler için ilham toplamak istiyorum.” Polonyalı atlet şunları ekledi: “Zorluklar bizi daha güçlü kılıyor ve ben daha da güçlü bir şekilde geri döneceğim. Yakında tekrar matta görüşürüz!”

Operasyon başka bir aksilikten sadece birkaç hafta sonra gerçekleşti: Kasım ayının başında Lewandowski'ler İspanya'daki sel felaketinden etkilendi. Birçok Barça oyuncusunun popüler evi olan Castelldefels'teki evleri sel sularından zarar gördü. Resimler ve videolar, diğer şeylerin yanı sıra, su basmış bir garajı da gösteriyordu.

Hayranlarının Instagram'daki yorumları büyük destek ve hayranlığı yansıtıyor. Bir kullanıcı şöyle yazıyor: “Daha güçlü bir şekilde geri döneceksin! Seninle tekrar antrenman yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum!”. Diğerleri onun hızlı bir şekilde iyileşmesini diliyor veya iyimserliğini övüyor. Özellikle samimi bir yorum şunu vurguluyor: “Alçıyla bile bir milyon dolar gibi görünüyorsun; iyileş ve sonra işine geri dön!”

Anna Lewandowska, 2013 yılından bu yana Robert Lewandowski ile evli. Evliliklerinin iki çocuğu var: Kızları Klara 2017'de doğdu, Laura da 2020'de onu takip etti. Robert Lewandowski, sekiz yıldır FC Bayern Münih'te forma giydi ve iki yıldan fazla bir süredir FC Barcelona'da çalışıyor. Şimdi. Kariyer değişikliğiyle birlikte İspanya'ya geçiş geldi. Aile, Barselona'ya arabayla yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki sahil kasabası Castelldefels'e taşındı.