semaver
New member
Son Sávio, 2022 yazında doğdu. Dokuz ay sonra Anne Wunsch yeniden bir bebek bekliyor. Ancak oyuncu bu kez farklı bir adım atmaya cesaret eder.
Anne Wunsch, 21 yaşında ilk kez anne oldu. Influencer şimdi 30’lu yaşlarının başında ve üç çocuk annesi. Kızı Miley, iki yıl sonra kızı Juna 2013’te doğdu. Oğlu Sávio geçen yıl izledi.
Şimdi, dokuz ay sonra Anne Wunsch başka bir bebek bekliyor. Oyuncu, şimdi Instagram’da bir milyondan fazla hayranına ifşa ettiği için tekrar hamile. Ayrıca bebeği doğurmayacağını da onlara açıklar.
“Bu nasıl olabilir?”
Pozitif bir hamilelik testinin resmi için, testi elinde tuttuğunda ilk düşüncesinin “siktir” olduğunu yazıyor. “Bu nasıl olabilir? Dikkatliydik… Ama yine de orada… Bu artı! Şu anda nasıl hissettiğimi kelimeler tarif edemez.”
Hamileliği iki haftadır biliyor, hamileliğin yedinci haftasında ve şimdi jinekoloğuyla “tüm açık seçenekler” hakkında konuştu. 31 yaşındaki “Benim için açık: Tutamam,” diye devam ediyor.
“Bu cümlenin birçoğunda neyi tetikleyeceğini biliyorum ve kaç kişinin kendi çocuklarını istediğini biliyorum… Medyanın beni nasıl parçalayacağını biliyorum ve yine de bu durum hakkında açık olmak istiyorum çünkü kaç kadının bunu yapmak zorunda olduğunu da biliyorum. gözyaşları içinde bu yolu seç.”
Kolay bir karar değildi. “Kendimi boktan hissediyorum!” Anne Wunsch devam ediyor. Ancak dördüncü bir çocuk “işe yaramaz”. “Kendime itiraf etmeliyim ki bu benim hayatım olmayacaktı. Kendimi bu rolde görmüyorum ve bundan mutlu da olmazdım. Asla herkese adaletli davranamam. Asla hepsini yapamazdım. yalnız!”
“Kalpten bir bıçak”
“Kesinlikle bazı kötü haberler alacağını” bilse de “bu yolculuğu” hayranlarıyla paylaşmak istiyor. “Tepki korkusuyla böyle bir konuyu gizlemeyi uygun görmüyorum.” Yorum sütununda pek çok eleştirel ses var ama Anne Wunsch da cesaret alıyor.
Örneğin bir takipçi, “Bu tamamen sizin kararınız. Ondan ne istediğinizi düşünebilirsiniz, ama bu sizsiniz. Sadece gerçek ve ne yazık ki bu konu, isteseniz de istemeseniz de hayatın bir parçası” yorumunu yapıyor. Başka bir kullanıcı “Sizi anlıyorum, benim de üç çocuğum var ve dördüncüsü kesinlikle istenmiyor” diyor.
Diğer takipçiler de oyuncuya bebeği doğurmasını ve evlatlık vermesini tavsiye ediyor. Örneğin bir kullanıcı, “Kasıtsız olarak çocuksuz kalan insanlar için bu, kalbinden bıçaklanan bir bıçak…” diyor.
Anne’nin dileklerini ilk kez iptal etmesi değil. 2020 gibi erken bir tarihte, eski “Berlin – Day & Night” oyuncusu, bir ilişkiden hamile kaldığını açıkladı. Tam olarak ne zaman olduğu bilinmiyor.