Annika Kärsten-Hoenig yeni saç stilini sergiliyor

semaver

New member
“Kendiliğinden karar”

Annika Kärsten-Hoenig yeni saç stilini sergiliyor

13 Aralık 2024 – 16:15Okuma süresi: 2 dakika

Heinz Hoenig ve eşi Annika Kärsten-Hoenig: Oyuncu birkaç ay hastanede kaldı.

Resmi büyüt

Heinz Hoenig ve eşi Annika Kärsten-Hoenig: Aktör birkaç hafta hastanede kaldı. (Kaynak: IMAGO/Gartner)

Aylar sonra Annika Kärsten-Hoenig yeniden kuafördeydi. Ve biraz tarz değişikliği yapmaya karar verdim. 39 yaşındaki oyuncu artık kahkül tercih ediyor.

Annika Kärsten-Hoenig Perşembe günü kuafördeydi ve Instagram'da söylediği gibi aslında “sadece öne çıkanları yeniden yapmak ve ipuçlarını kestirmek istedim”. Ama sonra daha büyük bir değişiklik yapmaya karar verdi. “Kendiliğinden kararın” sonucunu sosyal medya kanalında gösteriyor.

Saçlarını sarıya boyattı ve kaküllerini de kestirdi. Hayranlarına, “Buna gerçekten alışmam gerekiyor. Otomatik olarak yüzünüzden kaldırıyorsunuz” diye açıklıyor. Yeni saç stilini beğendiler. 39 yaşındaki oyuncunun daha sonra açıklayacağı gibi pek çok olumlu haber aldı.

Ve eşi aktör Heinz Hoenig de bundan hoşlanıyor. Annika Kärsten-Hoenig “Şanslı… yeni saç stilini beğeniyor” diye şaka yapıyor ve şunu da söylüyor: “Son altı yılda nasıl görünürsem görüneyim, şişman ya da zayıf, kısa ya da uzun saçla… Heinzi beni olduğum gibi seviyor ve bu şimdiye kadarki en iyi duygu.”

Annika Kärsten-Hoenig ve Heinz Hoenig 2019 yılından beri evliler. Bu evlilikten iki erkek çocukları var. Aile son birkaç aydır zorluklarla boğuşuyordu. Heinz Hoenig'in bahar aylarında hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alınması gerekti. Bunu yemek borusundan başka bir ameliyat izledi. Önce klinikte, şimdi de evinde rahatsızlığından kurtulmaya çalışıyor. Bundan sonra aortta önemli bir ameliyata daha ihtiyacı var.

Kocasının fiziksel durumunun yanı sıra Annika Kärsten-Hoenig'in mali durumu da bir yük. Film yıldızının sağlık sigortası yok ve çiftin tedavi masraflarını kendileri karşılaması gerekiyor. Birkaç ay önce bu amaçla bir bağış hesabı açtılar. 13 Aralık 2024 saat 16.00 itibarıyla 184.400 avro toplandı, bu da 500.000 dolarlık bağış hedefine ulaşılmaktan çok uzak olduğu anlamına geliyor.