Artık 28 geniş alıcı yok – şaşırtıcı bir şekilde kariyerini sonlandırıyor

Beykozlu

New member

Yeni NFL sezonu sadece iki hafta içinde başlıyor. Corey Davis orada olmayacak. Kariyerine son verir.

New York Jets için gerileme. Yıldız oyun kurucu Aaron Rodgers’ın yeni takımı gelecekte Corey Davis olmadan idare etmek zorunda kalacak. Yetenekli geniş alıcı 28 yaşında emekli oluyor.

Bu karar pek çok taraftar için aniden ortaya çıktı çünkü yeni NFL sezonu iki hafta içinde başlıyor. Daha önce NFL’de Tennessee Titans’ta da forma giyen Davis, üst düzey yetenek Garrett Wilson ve yeni gelen Allen Lazard (Green Bay’den geldi) ve Mecole Hardman’la birlikte New York’un iddialı takımının en önemli pas alıcılarından biriydi. (Kansas City’den geldi).

“Benim için kolay bir karar olmadı”

Antrenör Robert Saleh, eski koruyucusunun sportmenliğini övdü: “Sahada gerçek bir savaşçı ve soyunma odasında son derece olumlu bir etkisi oldu. Bu takıma verdiği tüm sıkı çalışma ve özveri için Corey’e minnettarız ve biz de Ona gelecek için en iyisini diliyorum.”

Davis’in kendisi de şunları söyledi: “Bir süredir futbola veda etmeyi düşünüyordum. Bu karar benim için kolay olmadı. Derin bir insan olmama rağmen az konuşan bir adamım. Bu konuda yoğun düşüncelerim var. Ne yapacağımı düşündüm ve şu anda benim için en iyi yolun veda etmek olduğunu hissediyorum.”

Davis güçlü fiziğiyle ikna etti; 1,91 metreyle takımdaki en uzun geniş alıcılardan biriydi. Artık onun oyuncu tipi Jets kadrosunda yok.

Geçen yıl 13 maçta iki gol attı ve NFL’de toplam altı yıl oynadı. Şimdi ise 78 maç ve 17 gol atarak erkenden duruyor.