semaver
New member
Normalde, kurucular “Aslan İni” nde kendi başlarınadır. Ancak bir şirket, işlem yaparken aniden belirgin bir destek alır.
Christoph Fraundorfer Avusturya’dan geliyor ve doğada bisiklet sürmeyi seviyor. Ancak 1.95 boyunda kendisine uygun bir bisiklet bulamamıştı. Mimar, ahşaptan yapılmış bisikletleri özelleştirme fikrini böyle buldu. Arkadaşı Heinz ile birlikte “My Esel” girişimini kurdu. İlk tekerleğin yola elverişli hale gelmesi iki yıl sürdü. “Esel’im” Avusturya’da şimdiden başarılı oldu, şimdi bir sonraki adım aslanlarla devam etmeli. Kurucuların 675 bin avroya ihtiyacı var ve yüzde 15 teklif ediyorlar.
“Öne çıkan bir marka elçimiz var”
Kurucu, “Ahşap titreşimleri başka hiçbir malzemede olmadığı kadar emer, bu da eklemleri yormadığı için bisiklet sürmeyi daha sağlıklı hale getirir,” diye açıklıyor kurucu. “Ahşap çerçeveli böylesine özel bir bisikleti kim kullanıyor? Birkaç bin müşteri.” “Benim Esel’im” şimdiden 2,6 milyon avroyu aşkın satış yaptı.
Kurucu, “Ayrıca önde gelen bir marka elçimiz var” diye duyuruyor. Sonra müzisyen Joey Kelly bir “Eşeğim” bisikletiyle aslanın inine giriyor ve tahta tekerlek hakkında övgüler yağdırıyor.
Janna Enstahler: “Harika bir duygu”
Girişimci Janna Ensthaler bir bisiklet alır ve bir tur atar. “Harika bir duygu.” Judith Williams da hevesli. “Öncelikle, büyük bir iltifat. O kadar nadirdir ki, eski bir şey geliştirilir ve sonra aynı zamanda karlı olur. Genel paket harika.” Ama bisiklet uzmanı olmadığı için dışarı çıkıyor.
Dümmel de katılmak istemiyor. “Bisiklet işi benim işim değil.” Glagau da çıktı. Ensthaler, diğer bisiklet üreticileriyle teması olduğu için reddediyor.
Yani geriye sadece Carsten Maschmeyer kaldı. “Resimli kitap kurucularını” övüyor. Ancak diğer aslanların iptalleri onu şüpheye düşürür. Ayrıca bisikletlerle ilgili kötü deneyimleri oldu. “Bu bir köpekbalığı tankı. Bir yatırımcı olarak tüm motosikletleri almaya cesaret edemem. Ama yedi elektrikli bisiklet alacağım. Büyük bir müşteriyim, yatırımcı olarak dışarıdayım.” “Eşeğim” için iş yok.