Ayrılma söylentileri arasında Jennifer Lopez, Ben Affleck'siz tatile çıktı

semaver

New member

Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasındaki evlilik kriziyle ilgili spekülasyonlar hiçbir azalma belirtisi göstermiyor. Şarkıcı şimdi kocası olmadan İtalya'ya seyahat etmenin tadını çıkarıyor.

Jennifer Lopez tüm dedikoduları geride bırakarak tatilin tadını çıkarıyor. Haftalardır kocası Ben Affleck ile olan evliliğinin iki yılın ardından başarısızlığa uğradığına dair spekülasyonlar vardı. Ne şarkıcı ne de oyuncu henüz iddialarla ilgili doğrudan yorum yapmadı. Şarkıcı şu anda İtalya'da bir molanın tadını çıkarıyor. ABD dergisi “People” tarafından elde edilen fotoğraflar onu Affleck'siz, ancak bir tekne gezisinde harika bir ruh halinde gösteriyor.

18 Haziran'da çekildiği söylenen fotoğraflarda “Jenny from the Block” şarkıcısı, İtalya'nın Positano sahili açıklarında bir yatta dinleniyor. Bandeau üst ve rengarenk desenli şortlarıyla güvertede güneşin tadını çıkarıyordu ve yüzü ışıl ışıl parlarken kendini iyi hissediyor gibi görünüyordu.

Tatil fotoğraflarında kötü bir ruh hali belirtisi yok ama Jennifer Lopez'in kocası da öyle. Beverly Hills'te halihazırda satışa sunulan ortak evlerinden taşındığı söyleniyor. Bununla birlikte dergiye konuşan kişiler, kendisinin ve sözde eski sevgilisinin “birkaç günde bir” görüştüğünü ve dostane ilişkiler içinde olduklarını söyledi.

Bu yıl 16 Haziran'daki ABD Babalar Günü'nde Lopez, Instagram hikayesinde kocasına bir mesaj paylaştı. İçinde ona “kahramanımız” adını verdi. Aşklarının geri dönüşünden bir yıl sonra 2022'de evlenen çiftin çocukları bulunmuyor. Lopez'in şu anda 16 yaşında olan ikizleri Max ve Emme, Marc Anthony ile olan ilişkisinden geliyor ve Ben Affleck'in aktris Jennifer Garner'dan üç çocuğu var.