Bambi'nin ikizleri var; anne onun en iyi arkadaşı

semaver

New member

Heidi Klum, Bill Kaulitz ve Conchita Wurst programlarından Bambi Mercury'yi seçtiler. Travesti için TV çıkışı muhtemelen daha az önemlidir. İkizler şu anda evde bekliyor.

Perşembe akşamı, bu hafta Michael Jackson'ın kız kardeşi La Toya Jackson'ın desteklediği jüri, “Queen of Drags” finalistlerini seçti. Bambi Mercury takma adı Tim, finale bu kadar önemli bir giriş yapamadı. Videoda “Korku ve Cadılar Bayramı” sloganlı performansı izleyebilirsiniz.

Ancak Tim için gösterinin sonu artık büyük bir rol oynamamalı. Çünkü 32 yaşındaki oyuncunun özel hayatında yeni bir bebek dünyaya geldi. “Queen of Drags” yıldızı Candy Crash, Instagram'daki bir videoda “Hastaneye gidiyorum. Bambi bugün baba, anne veya Mapa olacak. İkizler bugün geliyor” diyor. Candy Crash, Tim'le birlikte doğumhaneye giderken “Umarım çocuklar peşine düşmezler” diye şaka yapıyor.

İkizlerinin annesi Tim'in en iyi arkadaşıdır

“Bild”in haberine göre bebeklerin annesi Tim'in en iyi arkadaşı. İkizler sezaryenle dünyaya geldi. Her ne kadar iki kız götürülürken Tim'in orada olmasına izin verilmese de, doğumdan kısa bir süre önce kız arkadaşından hemşirelerin büyük “Queen of Drags” hayranları olduğunu öğrenir.

Bambi Mercury'nin ProSieben programında yer alması yeterli olmasa bile özel mutluluğunun televizyondan çıkışını azaltması muhtemel. Travesti ayrıca Instagram'da şöyle açıklıyor: “Elimden gelenin en iyisini yaptım ve her zaman bir mesaj iletmeye çalıştım.” Ayrıca “Bild”e, üzerindeki baskının artık kalkması nedeniyle rahatladığını söyledi. Artık daha fazla uyumayı umuyor. Yeni doğan ikizleri olanı alacak mı?