Bella Hadid’in iki gözü iki çeşme: Her gün, her gece ağlıyorum

Beykozlu

New member
O DA İÇ DÜNYASINI AÇTI
Hadid’i bu paylaşımı yapmaya yönlendiren ise Bill ve Jada Pinkett Smith’in kızı Willow’un iç dünyasını gözler önüne serdiği bir görüntüyü paylaşması oldu. Bella Hadid, Smith’in paylaşımına “seni ve kelamlarını seviyorum” diye yorum yaptı. daha sonra da kendi iç dünyasını, herkesten sakladıklarını Instagram’daki 47 milyondan fazla takipçisiyle paylaştı.

‘KAYBOLMUŞ, BAŞI KARIŞMIŞ, niye BURADA OLDUKLARINI BİLMİYORLAR’
Bella Hadid paylaşımında “İnsanların, temelde her insanın tıpkı biçimde hissettiğini unuttuklarını” belirtti. Model bu durumu da ” Kaybolmuş, başı karışmış, niye burada olduklarından nitekim emin değiller” diyerek tanımladı. her insanın bu cins hislerin üstünü örtmeye çalıştığını anlatan Hadid “Kusurlarımızda bir ortaya geleceğiz” diye yazdı.

‘İYİ OLACAĞIZ’
Hadid, gözyaşları ortasındaki fotoğraflarına yer verdiği paylaşımını şu biçimde sürdürdü: ” Güvensizliğimizde, sevincimizde, mutluluğumuzda ve her şeyi hoş ve doğal olarak kabul edin” diyen Hadid, “Bu duvarları yıkacak ve her insanın ‘Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum’ demesini sağlayacak olan şey bu. Âlâ olacağız.”

‘SOSYAL MEDYA GERÇEK BİR DÜNYA DEĞİL’
Bella Hadid, toplumsal medyanın gerçek bir dünya olmadığının da altını çizdi. En çarpıcı itirafı ise son birkaç yıldır her gün ve her gece ağladığını söylemesi oldu. Hadid “Sosyal medya gerçek değil. Çaba eden herkes için birebir, bunu unutmayın. kimi vakit duymak istediğiniz yalnızca yalnız olmadığınızdır. Benden size gelsin; yalnız değilsiniz. Sizi seviyorum, sizi seviyorum ve sizi duyuyorum. şahsi yardım ve ruhsal hastalık( kimyasal dengesizlik, doğrusal değildir, şimdi mahzurları lunaparkta bir sürat treni ile geçmek gibidir” yazdı.

INSTAGRAM’DA AĞLAYAN AĞLAYANA
Bella Hadid son devirde Instagram’da içini döken tek ünlü değil. Görünüşe nazaran o da emekli model Paulina Porizkova’nın müsaadeden gitmeye karar verdi. “Instagram’daki ağlayan kadın” olarak tanınan 55 yaşındaki Porizkova da sık sık gözyaşları ortasındaki görüntü ve fotoğraflarını toplumsal medyadan paylaşıyor. Son olarak geçen eylül ayında hüngür hüngür ağladığı bir görüntüye sayfasında yer vermişti Porizkova. Onun bu görüntüsü da olay oldu.

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI
1984 yılında ünlü Sports Illustrated mecmuasına kapak pozu veren birinci Orta Avrupalı model olarak tarihe geçen Porizkova, hüngür hüngür ağlarken çektiği uzun bir görüntüyü Instagram hesabında paylaştı. Çek model, bu paylaşımla birlikte uzun bir ileti da kaleme aldı. Akıttığı yaşların “eski kendisini” tıpkı bir yangın üzere yakıp yok ettiğini ve bu biçimdece yenilenmeye hazır olduğunu tabir etti. Parizkova’nın bu değişik paylaşımına ünlü ya da ünsüz takipçilerinden epey sayıda yorum geldi. Birçoğu o ağlarken yanında olup ona sarılmak istediğini belirtti. Kimileri da onun bu kırılganlığını “insanları sevme gücünün yoğunluğuna” bağladı.

‘YALNIZLIK HİSSİNDEN BİRİNCİ SEFER BU KADAR ETKİLENDİM’
Farklı bir hayat kıssasına sahip olan Paulina Porizkova, ortaları makus olsa da birlikte yaşadıkları konutta hayata veda eden eski eşi The Cars kümesinin solisti Ric Ocasek’in, 15 Eylül’deki ikinci mevt yıl dönümü başta olmak üzere ömründe biroldukca şeyin berbat hissetmesine niye olduğunu belirtti bildirisinde. “Bu hafta benim için nitekim lakin hakikaten sıkıntı bir haftaydı” diye başladığı satırlarında eski eşinin vefat yıl dönümü, iki çocuğunun ‘yuvadan uçup’ kendi hayatlarına gitmesinin kendisinde yarattığı yalnızlık hissinden birinci defa bu kadar etkilendiğini anlattı. Porizkova, düşündüğü kadar sevilmediğini öğrenmiş olmanın da bu kadar gözyaşı dökmesine yol açan niçinler içinde olduğunu ekledi.

‘BÖYLE DEĞİLMİŞ ÜZERE YAPMAYACAĞIM’
“bu biçimde değilmiş üzere numara yapmayacağım” yazan Porizkova “Keder kalp kırıklığı ve 15 yaşımdan beri birinci defa yalnızlık duygusu ortasında kalmak beni bunalttı” diyerek sürdürdü satırlarını. Biroldukça kişinin kendisine “bu kadar incinmişken niye ve nasıl bu biçimde görüntüler çektiği” hakkında sorular sorduğunu da belirtti Porizkova. “Bu hoş bir soru” diyerek anlatmayı sürdürdü. Kamerayı ayarlayıp çekime hazırlamanın, his dalgasını böldüğünü anlatan Porizkova “Bu sabah bu görüntüyü çektim. Çok canım yanıyordu ve bütün günü ağlayarak geçirdim. ötürüsıyla kamerayı hazırlamak sorun olmadı” yazarak bu durumu da anlattı.

ONU GENÇ KUŞAK BU TÜRLÜ TANIYOR
Ric Ocasek ile evliliğinden iki tane yetişkin erkek çocuk annesi olan Paulina Porizkova, daha evvel yaptığı bir Instagram paylaşımında da genç jenerasyonların kendisini “Instagram’da ağlayan kadın” olarak tanıdığını tabir etmişti. Daha evvel gözyaşları ortasında fotoğraflarını paylaşan Porizkova kelam konusu paylaşımda “Arkadaşlarımla yemek yediğim restoranda tuvalete gitmek için kalktım. O sırada yaşı itibariyle beni tanıması mümkün olmayan genç bir bayan bana bakarak “Aa! Siz….” dedi ve cümlesini bitiremedi. Ben de fazla uzatmamak için ‘Evet, benim’ diye karşılık verdim. daha sonra genç bayan gerimden seslendi ‘Siz Instagram’da ağlayan kadınsınız’ diyerek yaşadığı bir olayı anlatmıştı.