Benedict Cumberbatch bir zamanlar saldırıya uğradı ve kaçırıldı

semaver

New member
Çekimden sonra saldırıya uğradı

Marvel Star Cumberbatch açıkladı: Kaçırıldım

24.01.2025 – 03:52 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 0773772114

Resmi büyütmek

Benedict Cumberbatch bir film prömiyerinde: Oyuncu 2004'te bir gezi sırasında kaçırıldı. (Kaynak: imago/james warren/imago)

Vakaları bir Sherlock olarak çözdü ve süper kahraman filmlerinin bir parçasıydı. Fakat gerçek hayatta Benedict Cumberbatch bir zamanlar acımasız bir soygunun kurbanıydı.

İngiliz aktör Benedict Cumberbatch saldırıya uğradı ve bir yolculukta bir kez kaçırıldı. Olay, Güney Afrika'da meydana geldiğini söyledi.

20'li yaşlarındaydı ve 2004 yılında Güney Afrika'da BBC ile bir dizi döndü, röportajda hatırladı. Birkaç arkadaşla bir yolculuk yaptı ve eve giderken bir lastik patladı. Yolun kenarında durduklarında, aniden yabancılar tarafından soyuldular. Altı adam grubu bir arabaya koymuş ve saatlerce onunla ve arkadaşlarıyla birlikte dolaşmıştı.

Sonunda aracı terk etmelerine izin verildi, ancak bağlandılar ve bir infazda olduğu gibi yere oturmak zorunda kaldılar, Cumberbatch dergiye bildirdi. Sonra soyguncular kaçmıştı.

“Bana zaman için bir his verdi, ama mutlaka iyi bir şey değil,” dedi, “beni sabırsızlıkla yaptı, alışılmadık bir hayat yaşamak istedim ve hala bu sabırsızlıkla mücadele etmek zorundayım.” Bundan sonra, daha maceracı oldu, olanları işlemek için skydiving ve diğer ekstrem sporları denedi.

Cumberbatch, “Yakın ölüm deneyimi tüm bunları hızlandırdı.” Dedi. “Diye düşündüm: 'Ah, evet, her an ölebilirdim. Uçaklardan atladım ve her türlü risk aldım. Ama ailem dışında, o zaman gerçek akrabam yoktu. 48 yaşındaki Hollywood yıldızı dedi. Cumberbatch'ın üç çocuğu var ve 2015 yılından bu yana Sophie Hunter ile İngiliz Tiyatro Direktörü.

Cumberbatch, Dr. Stephen Strange rolünde birkaç Marvel prodüksiyonunda oynadı ve 2010-2017 yılları arasında üretilen aynı adı taşıyan BBC serisinde Sherlock olarak biliniyordu. Brit aynı zamanda aranan bir tiyatro oyuncusu.