Beykozlu
New member
Crazy Yapım Yapım&Organizasyon tarafınca düzenlenen 5. Memleketler arası Altın Kalite Ödülleri’nin mesken sahipliğini Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar yaptı. Sunuculuğunu Tuğba Özay ile Şenol İpek’in üstlendiği gecede, ‘yaşam uzunluğu onur ödülü’ ve TRT Müzik’te yaptığı “Mazhar Alanson ile” programıyla ‘yılın en yeterli müzik programı’ mükafatlarını alan Mazhar Alanson, küçük bir konser verdi.
Özcan abi ile konuştum
Berdan Mardini, yeni imajı için “Saçımı boyuyordum, artık boyamıyorum. Saunadan çıkıp, üzerime ceket giyip fotoğraf çektim. Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak” dedi. Müzikçi, Özcan Deniz’e benzetilmesi hakkında da şöyleki dedi: “Özcan Abi’yle konuştum. Beşerler birbirine benzeyebilir. Bu mevzu niçin o kadar uzadı anlamadım.”
Anne olmak harika
Erol Sebebci’yle evli olan ve 2 yıl evvel bir kız bebek dünyaya getiren Atiye, “Anne olmak harika bir his. O benim her şeyim. En bedelliği varlığım” dedi.
Dans değil spor
Mazhar Alanson, “Pandemi devri sizin için nasıl geçti” sorusuna “Boyuna yazdım. Yakında bir solo albümüm çıkacak. MFÖ ile de single çıkacak” dedi. Sanatçı, eşi Biricik Suden’in direk dansı hakkında da şu biçimde konuştu: “Dans değil spor.”
Eşim melek üzere
“Aziz”in çekimleri niçiniyle ödül merasimine son anda yetişen Murat Yıldırım, eşi İman Elbani’nin diziye dahil olmasıyla ilgili soruya şöyleki karşılık verdi: “Onun için güç oldu. Zira kısa bir vakitte anadili olmayan bir lisanla oynamak zorunda. Yardımcı olmaya çalıştım.” Oyuncu, eşinin diziden alacağı fiyatı kimsesiz çocuklara bağışlama sonucu alması hakkında da “Gerçekten melek üzere bir insan” dedi.
Kocaman bir aileyiz
“Kardeşlerim” dizisine verilen ‘yılın en düzgün drama dizisi’ mükafatını birlikte alan Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören, “Kocaman bir aileyiz. Bu mükafatı aldığımız için epeyce mutluyuz” dedi.
İki sinema, bir dizi
‘Yılın yıldızı parlayan hanımı’ mükafatını alan Aslıhan Karalar, yeni projelerini anlattı: “Son olarak ‘Daha Düzgün Bir Yarın’ ve ‘Adanış Kutsal Kavga’ sinemalarında rol aldım. Yaz aylarında da ‘Limit’ isminde Kore uyarlaması bir dizi çektik. Dijital platformda yayınlanacak.”
İŞTE MÜKAFATLAR
∆ Ömür uzunluğu onur mükafatı: Mazhar Alanson
∆ Müzik programı: Mazhar Alanson ile
∆ Müzik programı imalcisi: Hilmi Alanson
∆ Erkek oyuncu: Murat Yıldırım
∆ Yardımcı erkek oyuncu: Görkem Sevindik
∆ Gündüz nesli programı sunucusu: Elif Ece Uzun
∆ Arabesk fantezi sanatkarı: Berdan Mardini
∆ Erkek sunucu: Mert Öcal
∆ Yıldızı parlayan bayan: Aslıhan Karalar
∆ Dijital platform müziği: Wobble (Ebru Keskin)∆ Bayan sunucu: Aslı Turanlı
∆ Model: Günay Musayeva
∆ Dizi magazin programı: Dizi TV
∆ Müsabaka programı: Kim Milyoner Olmak İster?
∆ Drama dizisi: Kardeşlerim
∆ İmal şirketi: NGM Medya
∆ Üretimci: Nazlı Heptürk
∆ Erkek haber sunucusu: Cem Öğretir
∆ Ana haber: ATV Ana Haber
Ebru Keskin
Aslı Turanlı
Özcan abi ile konuştum
Berdan Mardini, yeni imajı için “Saçımı boyuyordum, artık boyamıyorum. Saunadan çıkıp, üzerime ceket giyip fotoğraf çektim. Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak” dedi. Müzikçi, Özcan Deniz’e benzetilmesi hakkında da şöyleki dedi: “Özcan Abi’yle konuştum. Beşerler birbirine benzeyebilir. Bu mevzu niçin o kadar uzadı anlamadım.”
Anne olmak harika
Erol Sebebci’yle evli olan ve 2 yıl evvel bir kız bebek dünyaya getiren Atiye, “Anne olmak harika bir his. O benim her şeyim. En bedelliği varlığım” dedi.
Dans değil spor
Mazhar Alanson, “Pandemi devri sizin için nasıl geçti” sorusuna “Boyuna yazdım. Yakında bir solo albümüm çıkacak. MFÖ ile de single çıkacak” dedi. Sanatçı, eşi Biricik Suden’in direk dansı hakkında da şu biçimde konuştu: “Dans değil spor.”
Eşim melek üzere
“Aziz”in çekimleri niçiniyle ödül merasimine son anda yetişen Murat Yıldırım, eşi İman Elbani’nin diziye dahil olmasıyla ilgili soruya şöyleki karşılık verdi: “Onun için güç oldu. Zira kısa bir vakitte anadili olmayan bir lisanla oynamak zorunda. Yardımcı olmaya çalıştım.” Oyuncu, eşinin diziden alacağı fiyatı kimsesiz çocuklara bağışlama sonucu alması hakkında da “Gerçekten melek üzere bir insan” dedi.
Kocaman bir aileyiz
“Kardeşlerim” dizisine verilen ‘yılın en düzgün drama dizisi’ mükafatını birlikte alan Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören, “Kocaman bir aileyiz. Bu mükafatı aldığımız için epeyce mutluyuz” dedi.
İki sinema, bir dizi
‘Yılın yıldızı parlayan hanımı’ mükafatını alan Aslıhan Karalar, yeni projelerini anlattı: “Son olarak ‘Daha Düzgün Bir Yarın’ ve ‘Adanış Kutsal Kavga’ sinemalarında rol aldım. Yaz aylarında da ‘Limit’ isminde Kore uyarlaması bir dizi çektik. Dijital platformda yayınlanacak.”
İŞTE MÜKAFATLAR
∆ Ömür uzunluğu onur mükafatı: Mazhar Alanson
∆ Müzik programı: Mazhar Alanson ile
∆ Müzik programı imalcisi: Hilmi Alanson
∆ Erkek oyuncu: Murat Yıldırım
∆ Yardımcı erkek oyuncu: Görkem Sevindik
∆ Gündüz nesli programı sunucusu: Elif Ece Uzun
∆ Arabesk fantezi sanatkarı: Berdan Mardini
∆ Erkek sunucu: Mert Öcal
∆ Yıldızı parlayan bayan: Aslıhan Karalar
∆ Dijital platform müziği: Wobble (Ebru Keskin)∆ Bayan sunucu: Aslı Turanlı
∆ Model: Günay Musayeva
∆ Dizi magazin programı: Dizi TV
∆ Müsabaka programı: Kim Milyoner Olmak İster?
∆ Drama dizisi: Kardeşlerim
∆ İmal şirketi: NGM Medya
∆ Üretimci: Nazlı Heptürk
∆ Erkek haber sunucusu: Cem Öğretir
∆ Ana haber: ATV Ana Haber
Ebru Keskin
Aslı Turanlı