semaver
New member
Reality yıldızı Bert Wollersheim hastaneye kaldırıldı. Görünüşe göre şiddetli acı çekiyor. Eşi şimdi durumu anlatıyor.
Aşırı yaşam tarzı bir efsanedir ve Bert Wollersheim’ı yalnızca “kırmızı ışık kralı” yapmakla kalmadı, aynı zamanda tanınmış bir realite yıldızı yaptı. Ancak şu anda 72 yaşındaki oyuncunun durumu kötü görünüyor. Eğer karısının sözlerine inanılacaksa çok kötü. Şimdi kamuoyuna döndü ve kocasının durumunu açıkladı.
Ginger Costello-Wollersheim “Bild” gazetesine şöyle açıklıyor: “Willich’teki çiftliğimizde evimizdeydik ve Berti giderek kötüleşiyordu. Ateş 41 dereceye çıkıp da düşmeyince 112’yi aradım.” görüşme . Ancak 37 yaşındaki oyuncu bunun arkasında tam olarak ne olduğunu söyleyemedi.
Wollersheim’ın eşi, “Doktorlar bana durmaksızın bunun bir tümör, hatta yayılmış kanser olabileceğini söylediler” dedi. “Ama neyse ki bu artık göz ardı edildi.” Eşinin sağlık durumu hâlâ endişe verici. Kan tükürüyor, şiddetli acı çekiyor ve morfin alması gerekiyor. Kesin teşhis hala bekleniyor.
“Onun bu şekilde acı çektiğini görmek zor”
Bert Wollersheim çok az yemek yiyor, sadece küçük yudumlar içiyor veya yutma güçlüğü nedeniyle ağzını suyla ıslatıyor. Şu anki eşi, “Onun bu şekilde acı çektiğini görmek çok zor” diyor. Her şeyden önce “ciddi olarak endişeliydi” çünkü “doktorlar onun nesi olduğunu bilmiyor”.
Ginger Costello-Wollersheim yakında kendi inisiyatifiyle yeni bir adım atabilir. Berlin Charité’den bir uzmanın kocasına bakıp yardım etmesi gerekiyor. Bunun tam olarak kim olduğu ve doktorlara neden güvenmediği metinde açık değil. Ancak 72 yaşındaki mizah anlayışını korumuş gibi görünüyor. Klinikten çıktığında diğer şeylerin yanı sıra “bir şişe beyaz şarap ve ardından bir şişe Ramazzotti” içiyor.