Bill Kaulitz bilinmeyene övgüler yağdırıyor: Marc Eggers'la aşk bitti mi?

semaver

New member
Marc Eggers'la aşkın bitti mi?

Bill Kaulitz bilinmeyen bir adam hakkında övgüler yağdırıyor

11 Aralık 2024 – 19:09Okuma süresi: 2 dakika

Bill Kaulitz: Şarkıcı, aşk hayatıyla ilgili söylentileri körüklüyor.

Resmi büyüt

Bill Kaulitz: Şarkıcı, aşk hayatıyla ilgili söylentileri körüklüyor. (Kaynak: IMAGO/Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/imago)

Sadece birkaç ay önce Bill Kaulitz, Marc Eggers'la ilişkisini kamuoyuna duyurdu. Artık her şeyin bitmiş olması gerekiyor ama şarkıcı şimdiden ileriye bakıyor.

Geçen yıl Tokio Hotel'in solisti ve YouTuber'ın Oktoberfest'te son derece tanıdık göründüğünün görülmesi üzerine Bill Kaulitz ile Marc Eggers arasında bir aşk dedikodusu çıkmıştı. Birkaç ay önce müzisyen ilişkiyi doğruladı. Ancak kısa bir süre sonra bir aşk ilişkisine dair spekülasyonlar ortaya çıktı ve Kaulitz de partnerini Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

Müzisyen artık “Kaulitz Hills – Hollywood'dan Hardal” adlı podcast'inde yeni şeylere zaten açık olduğu izlenimini veriyor. Son bölümde 35 yaşındaki oyuncu, uçakta bir yabancıyla yaşadığı ve muhtemelen kalıcı bir etki bırakan özel bir karşılaşmadan bahsediyor. “Muhteşem” bir adam yanına oturdu ve onunla konuşmaya başladı. Kardeşi Tom Kaulitz aslında orada oturuyordu ama o yakın zamanda farklı bir rotaya karar vermişti.

Bill Kaulitz, “Göğsündeki kıllar gömleğinin üst kısmından dışarı çıkıyor, bu yüzden gerçekten çok sıcak. Oturuyor, sohbet ediyoruz, hemen bir selfie çekmek istiyor ama gerçekten çok hoş” diyor Bill Kaulitz. yabancı. Kimyanın doğru olduğunu hatırlıyor. İkili “düğünler, işler ve tüm hayat hikayesi hakkında” konuştu. “Uçuş altı saat sürdü, sonra yiyecek ve içecekler geldi, sonra ikimiz de viski ve kola sipariş ettik ve sonra muhtemelen birlikte 5, 6, 7 viski ve kola içtik. Aniden ekranıma bakıyorum ve şöyle diyor: “Biz 30 dakika sonra iniş” diyen Kaulitz, karşılaşmayı “kader” olarak tanımlıyor.

Şarkıcının vardığı sonuç, “O kadar çatırdıyordu ki”. Ve konuştuğu kişi Bolivya'ya aktarmalı uçağını kaçırdığı için Bill Kaulitz onu Tokyo Oteli konserine bile davet etti. “Şimdi bugün konsere geliyor. Bugün onunla numaralarımızı değiştirdik. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum.” Görünüşe göre Bill Kaulitz yeniden yeni aşk maceralarına hazır.

Son olarak Bill Kaulitz, muhtemelen Marc Eggers'la olan ilişki durumuna gönderme yapan etkileyici bir açıklama yapıyor: “Aslında şu sözden nefret ediyorum: 'Bir kapı kapanır, sonra diğeri açılır.' Ama dün gerçekten evrenin bana küçük bir işaret gönderdiğini hissettim.” Ancak daha fazla ayrıntıya girmedi.