semaver
New member
Şok haberin ardından Lena Meyer-Landrut çevresinde sessizlik hakim oldu. Şimdi tekrar çevrimiçi. Ancak şarkıcı sağlığı konusunda sessiz.
Ayrıca hayranlarına “şu anda elinden geldiğince iyileşmeye çalıştığını, bunu sakince ve yavaşça yaptığını” söyledi. Sonra Lena Meyer-Landrut ortadan kayboldu. Eski ESC galibi, geçirdiği binicilik kazasıyla manşetlere damgasını vururken, kendisini halktan geri çekti. Instagram’da aktif değildi.
Lena Instagram’a geri döndü
Haberden sadece dört gün sonra 32 yaşındaki ilk yaşam belirtisini verdi. Şarkıcı, cumartesi öğleden sonra sadece silüetini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Ayrıca Lena Meyer-Landrut beyaz bir kalp emojisi koydu. Müzisyen fazla bir şey söylemedi.
Gönderide üç kişi etiketlendi: stilist Leena Zimmermann, makyöz Philipp Verheyen ve fotoğrafçı Eric Joel Nagel. Muhtemelen bunlar, stil ve fotoğraftan sorumlu olan kişilerdir.
“Göt Kırık”
Kısa bir süre sonra Lena, TikTok’ta bir video paylaştı. Şarkıcı, yeşil bir bikini ve gri eşofmanla kanepede yatarken görülebilir. Klibin altına yerleştirdiği bir sese dudaklarını oynatıyor ve şöyle diyor: “Daha önce biraz ağladım ve dün gece çok ağladım ama şimdi ağlamıyorum.” Bu da “Biraz önce ağladım ve dün gece çok ağladım ama şimdi ağlamıyorum” anlamına geliyor.
Videonun kendisi hakkında “kırık kıç” ile kısaca yorum yaptı. Lena Meyer-Landrut, binicilik kazasından sonra ilk kez kişisel olarak kendini gösteriyor. Yaz fırtınasını dinlerken kendini filme aldığı bir video da Pazar gecesi Instagram’da paylaşıldı.
“Çok fazla sevgi, çok fazla güç”
Sağlık durumuyla ilgili henüz bir güncelleme yok. Ancak Instagram gönderisinin altında hızla bir çok şifa dilekleri birikti. Örneğin bir kullanıcı, “Geçmiş olsun, Leni,” yazdı. “Çokça sevgi, çokça güç ve geçmiş olsun sana,” dedi bir başkası.
Ancak binicilik kazasına değinmeyen, ancak kayıt konusunda oldukça hevesli olan takipçiler de var. “Harika”, “vay canına” veya “güzel fotoğraf” gibi iltifatlar da yorum sütununda bulunabilir.
Binicilik kazasından sonra Lena’nın nasıl devam edeceği bilinmiyor. Şarkıcı bir sonraki görünümünü 26 Ağustos’ta yapacaktı. Ancak “Ücretsiz Yıldızlar” organizatörleri, 32 yaşındaki oyuncunun görünmeyeceğini varsayıyor.