Boris Becker bu nedenle Almanya’dan ayrıldı

semaver

New member
Hapisten çıktıktan sonra, Boris Becker’in eski evlat edindiği Londra’daki evinde yaşamasına artık izin verilmiyor. Ama o çoktan yeni bir ev bulmuştur.

Geçen yıl nisan ayında Boris Becker, iflas durumundaki yöneticilerinden milyonlar değerindeki varlıkları gizlediği için Londra’daki evlatlık evinde iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak parmaklıklar ardında 231 gün geçirdikten sonra, üç kez Wimbledon galibi 2022’nin sonunda serbest bırakıldı. Ancak özgürlüğün geri kazanılmasıyla Boris Becker uzun süreli evini kaybetti. Almanya’ya sınır dışı edildi ve şimdilik Büyük Britanya’ya girmesine izin verilmiyor.

Serbest bırakıldığı günden bu yana eski tenis yıldızının nerede kaldığı netlik kazanmadı. Hatta bazen annesi Elvira ile birlikte yaşamak için Baden-Württemberg’deki Leimen’e taşındığı bile söylendi. Şimdi Boris Becker söylentileri kendisi düzeltti. “Kamuoyunda her türlü spekülasyon var. Nereye gitti? Arkadaşlarıyla yatıyor mu?” Konuyu Çarşamba akşamı Hamburg’daki OMR dijital fuarında ele aldı ve açıkça belirtti: “Hayır, İtalya’ya taşındım.”

aşk için hareket

Partneri İtalyan, tekrar memleketinde yaşamak istiyordu. Daha sonra annesinin tavsiyesine uydu. 55 yaşındaki gülerek, “Annem ‘Mutlu Eş, Mutlu Yaşam’ – ‘Mutlu Eş, Mutlu Yaşam’ – zekice bir cümle söylerdi ve bunca yıldır bunu yanlış anlamış olmalıyım” dedi. Artık daha iyisini yapmak istiyor. Ortağı Lilian de Carvalho Monteiro da ona Hamburg dijital fuarında eşlik etti. Burada Boris Becker’in yanındaki kadın hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Boris Becker, partneri Lilian de Carvalho Monteiro ile: Çift, kırmızı halılarda rahat görünüyor.
Boris Becker, partneri Lilian de Carvalho Monteiro ile: Çift, kırmızı halılarda rahat görünüyor.

Boris Becker, ortağı Lilian de Carvalho Monteiro ile birlikte. (Kaynak: IMAGO/Clemens Niehaus)

Lilian de Carvalho Monteiro, parmaklıklar ardındaki yedi ay boyunca onun yanında kaldı ve onu düzenli olarak ziyaret etti. Sat.1 röportajında Becker, serbest kaldıktan sonra hapse girmeden önce kendisine şunları söylediğini söyledi: “Canım, beni beklemene gerek yok. Sen genç bir kadınsın, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun.” Ayaklarınız dünyada, finansal olarak bağımsızsınız, daha ne kadar hapse girmem gerektiğini bilmiyorum.” Ancak onlar için ayrılmak söz konusu bile değildi.