Boşanma basamağındaki eşinin meskenini yaktı: ‘Polis memurlarından şikayetçiyim’

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Boşanma basamağındaki eşinin meskenini yaktı: ‘Polis memurlarından şikayetçiyim’
Iğdır’ın Pir Sultan Abdal Mahallesi İlham Aliyev Caddesi üzerinde müstakil bir meskende yaşayan ve 3 çocukları bulunan Kader- Osman Bekirke çifti, şiddetli geçimsizlik niçiniyle 11 yıllık evliliklerini sonlandırma sonucu aldı. Yaşanan tartışma kararı Yazgı Bekirke eşi hakkında 45 gün uzaklaştırma sonucu aldı. Kocasının konuta gelemediği müddet içerisinde Mukadderat Bekirke, eşyaların büyük bir kısmını yeni tuttuğu meskene taşıdı.

Osman Bekirke’nin birebir mahallede oturan kardeşi ağabeyini cep telefonu ile arayarak perde ve eşyaların büyük bir kısmının olmadığını söylemiş oldu. Bir çilingirci yardımı ile konutuna giren Osman Bekirke eşyaların büyük bir kısmının gdolayıldüğünü görür görmez kilidi değiştirip, polise şikayette bulundu.

ANAHTARI ALIP MESKENİ YAKTI

DHA’nın haberine bakılırsa, sözü alınmak üzere emniyet amirliğine çağrılan Mukadderat Bekirke aldığı eşyaların kendine ilişkin olduğunu ve konutta kimi özel eşyalarını olduğunu belirterek, onları da almak istediğini söylemiş oldu. Osman Bekirke, polisin isteği üzerine anahtarı eşine verdi. Konuta giden Mukadderat Bekirke, teze göre eşyalarını aldıktan daha sonra meskeni ateşe verdi.

Eşinin ruhsal sıkıntıları niçiniyle ayrılamaya karar verdiklerini söyleyen Osman Bekirke, hem eşinden tıpkı vakitte anahtarı ona vermesini isteyen polis memurlarından şikayetçi olduğunu söylemiş oldu.

“EŞYALARIMI GÖTÜRDÜĞÜ İÇİN ŞİKAYETÇİ OLDUM”

Eşinin hakkında 42 gün evvel 45 günlük meskenden uzaklaştırma sonucu aldırdığını belirten Bekirke, “Evden uzaklaştırma sonucu aldırdığı gün boşanma davası açtım. Meskene gelip gidemediğim için eşyaların büyük bir kısmını yeni tuttuğu meskene taşımış. Kardeşim bana bunu söyleyince konuta çilingirci yardımı ile girdim, kilidi değiştirdim. Eşyalarımı götürdüğü için şikayetçi oldum. Emniyet amirliğine geldi.

Benden kalan özel eşyalarını almak için anahtarı istedi. Polis memurları da vermemi istedi. Bende anahtarı verdim. Kalan eşyalarını alıp gdolayırken babamdan bize kalan konutu de ateşe vermiş.

“HEM EŞİMDEN HEM POLİSTEN ŞİKAYETÇİYİM”

Beni daima vefatla tehdit ettiği için garson olarak çalıştığım işyerinden de ayrıldım. Hem eşimden de ona anahtarı vermemi isteyen polis memurlarından şikayetçiyim” dedi.

Osman Bekirke, büyük olan 12 yaşındaki çocuğunun kendi yanında başka iki çocuğunun ise eşi ile bir arada kaldığını söylemiş oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.