Brad Pitt mi, Ben Affleck mi? Gwyneth Paltrow, yatakta kimin daha iyi olduğunu açıkladı

semaver

New member
90’larda Gwyneth Paltrow, Hollywood’un en seçkin bekarlarıyla çıktı. Şimdi eski erkek arkadaşlarıyla yaşadığı seks hayatıyla ilgili samimi detayları açıkladı.

Yıldız podcast sunucusu Alex Cooper, podcast’i “Call Her Daddy”nin konuklarını seks hayatıyla ilgili münasebetsiz sorularla doldurmasıyla tanınır. 28 yaşındaki oyuncu, son şovunda Brad Pitt ve Ben Affleck ile olan aşk hayatı konusunda Gwyneth Paltrow’u sıkıştırmayı başardı.

50 yaşındaki aktris, 1994 ve 1997 yılları arasında Brad Pitt ile çıktı, ancak o sırada kendini evlenmek için çok genç hissettiği için nişanlarını iptal etti. Ayrıldıktan sonra Ben Affleck ile üç yıllık bir ilişkisi oldu.

Gwyneth Paltrow, 1994 ve 1997 yıllarında Brad Pitt ile birlikteydi.
Gwyneth Paltrow, 1994 ve 1997 yıllarında Brad Pitt ile birlikteydi.

Gwyneth Paltrow, 1994 ve 1997 yıllarında Brad Pitt ile birlikteydi. (Kaynak: imago stock&people)

Sohbetin hemen başında, meraklı podcast sunucusu ünlü konuğuna iki eski erkek arkadaştan hangisinin yatakta daha iyi olduğunu derecelendirmesini istedi. Bir anlık utançtan sonra (“Kızımın bunu dinlediğine inanamıyorum…”) Paltrow özgürce açıldı. “Gerçekten zor. Brad mükemmel bir kimya gibiydi, hayatının aşkı. Ve Ben teknik olarak harikaydı.”

“İkisi de iyi öpüşüyordu”

Diğer sorular ayrıca hangi eski sevgilinin daha romantik olduğunu (Brad), onu kimin daha çok güldürdüğünü (Ben) ve kiminle daha çok tartıştığını (Ben) netleştirdi. İkisinden hangisinin daha iyi öpüştüğü sorulduğunda, diplomatik bir cevap verdi: “İkisi de iyi öpüşüyordu.”

Gwyneth Paltrow, 1997'den 2000'e kadar Ben Affleck ile çıktı.
Gwyneth Paltrow, 1997'den 2000'e kadar Ben Affleck ile çıktı.

Gwyneth Paltrow, 1997’den 2000’e kadar Ben Affleck ile çıktı. (Kredi: Brenda Chase/Çevrimiçi ABD/Getty)

Ben Affleck, Paltrow’un ikisinden hangisinin daha iyi oyuncu olduğunu düşündüğü sorusuna verdiği yanıtı beğenmemiş olabilir. 50 yaşındaki oyuncu, “İkisi de çok yetenekli. Ben de harika bir yazar ve yönetmen. Ama bence Brad daha iyi bir oyuncu. Oynadığı tüm farklı rolleri düşündüğünüzde bence Brad daha iyi.”

Pitt ve Affleck ile yaşadığı başarısız ilişkilerin ardından Oscar ödüllü oyuncu, 2003-2016 yılları arasında Coldplay şarkıcısı Chris Martin ile evlendi ve iki çocuk babası oldu. 2018’de TV yapımcısı Brad Falchuk’a yemin etti.