semaver
New member
Xabi Alonso bugün Leverkusen ile kazanmak istiyor. Koçun ailesi kesinlikle perde arkasında onu destekliyor. Bu onun hakkında biliniyor.
Avrupa Ligi Perşembe akşamı yeni bir tura giriyor: Diğer şeylerin yanı sıra Bayer 04 Leverkusen, Union Saint-Gilloise ile oynuyor. Antrenör Xabier “Xabi” Alonso, Almanya Birinci Ligi ile yarı final için mücadele ediyor. Ancak elbette sadece taraftarlar koç ve ekibi için değil, aynı zamanda 41 yaşındaki oyuncunun ailesi için de dua edecek.
Alonso özel mutluluğunu tüm dünyayla paylaşıyor
Alonso, 2009 yılından beri Nagore Aranburu ile evli. 43 yaşındaki 15 yaşındaki Jontxu, iki yaş küçük Ane ve dokuz yaşındaki Emma’dan üç çocuğu var. Birçok futbol yıldızı özel mutluluklarını kesinlikle halkın gözünden uzak tutarken veya içgörülere nadiren izin verirken, Instagram’da Alonso’nun ailesinin incelenecek çok sayıda özel fotoğrafı var.
Bu yıl Sevgililer Günü için tam zamanında Alonso, karısının kırmızı kalp emojisiyle süslenmiş bir fotoğrafını yayınladı. Geçen yaz, bütün aile ile sahilde pirinç yemeği yerken güneşli bir anı da paylaştı.
Alonso’nun 8,7 milyon takipçisi de 2019’da çok özel bir fotoğraf gördü: çiftin düğün fotoğrafı. İkisi bir çayırda poz veriyor, siyah bir takım elbise içinde yanında dururken uzun beyaz elbisesi ve bir metre uzunluğundaki duvağıyla oturuyor. Alonso bunu onuncu yıl dönümü için paylaştı.
Futbol yıldızı Alonso’nun karısına göz dikti
Çok sayıda özel kayda ek olarak, koçun karısı hakkında dolaşan komik bir anekdot da var. Futbol yıldızı Peter Crouch Daily Mail gazetesine şunları söyledi: “Liverpool’a imza attığımda Hope Street Hotel’de kalıyordum. Resepsiyonda o kadar yakışıklı bir kız vardı ki, sürekli bana gülümsediğine inanamadım. “
“Adamlara antrenmanda söyledim. Dürüst olmak gerekirse, o güzel. Sanırım burada bir şansım var'” diye hatırladı. O sırada “‘Beni çok seviyor, yanıyorum'” diye ikna olmuştu. Ancak sonunda, eski oyuncu bu ‘kızın’ Nagore Aranburu olduğunu ve şimdiden eski Liverpool takım arkadaşı Xabi Alonso ile çıktığını öğrendi.
Bugün Xabi Alonso ve Nagore Aranburu koçluk işi nedeniyle Düsseldorf’ta yaşıyor. Ekim 2022’den beri bu görevi yürütüyor. Ancak Noel döneminde İspanya’nın kuzeyindeki San Sebastián’daki evine gitti. O sırada “Bild” gazetesine “Buraya geldiğimden beri eve gitmedim, bu yüzden geri dönmek güzel olacak” dedi.