semaver
New member
Paris Moda Haftası’nda şarkıcı Alexander Edwards’a aşık oldu. Şimdi Cher, müzik yapımcısının onun kalbini nasıl kazandığını açıkladı.
Geçen yılın sonunda müzik ikonu Cher yeni aşkıyla manşetlere çıktı. 76 yaşındaki oyuncu, kendisinden 40 yaş küçük olan müzik yapımcısı Alexander Edwards ile birlikte sahneye çıktı. Şarkıcının “People” dergisine verdiği röportajda söylediği gibi, ilişkisinin dikkat çekmesine şaşırmamıştı. Cher, erkek arkadaşı hakkında “İskender’in elmas dişleri, dövmeleri, ağartılmış saçları var ve çok daha genç. O çok güzel bir adam” diyor.
Bir yıl önce Paris Moda Haftası etkinliğinde gerçekleşen buluşmaları sadece “15 dakika” sürmüştü. Ancak daha sonra ortak bir arkadaşımız Alexander’a onun numarasını verdi. Cher, “Gerçekten şok ediciydi çünkü insanlar numaramı vermiyorlardı” diyor. Özellikle bu kadar genç erkeklere değil, çünkü “Bütün arkadaşlarıma şunu söyledim: ‘Gerçekten genç erkeklerle çıkamayacak kadar yaşlıyız. Ve asla bir mesaja aşık olmayacağım.'”
“Hiç bir zaman geç değildir”
Ancak İskender için kendi ilkelerini çiğnedi, “çünkü o çok özel” diye heyecanla söylüyor. 76 yaşındaki oyuncu, “Gelecek ne getirirse getirsin, onunla olmayı seviyorum. Beni güldürüyor ve eğleniyoruz” dedi. Şunu vurguluyor: “Mutlu olduğunuzda bunun ne kadar süreceğini düşünemezsiniz. Nasıl bir his olduğunu düşünmeli ve anı yaşamalısınız.”
“Aşk için hiçbir zaman geç olmadığını” öğrendi. Tüm istatistikleri yazsanız, ‘Bu kaçınılmaz’ diyeceksiniz. Ama bir yıldır birlikteydik, bir yıl bile olsa buna değdi. En güzel zamanlarımı geçirdim.”