Bu yüzden kız kardeşler sana çok tanıdık geldi.

semaver

New member

Yeni Franken gerilim filmi “Tatort: Hochamt für Toni” de Sina Martens ikili bir rol oynadı. Peki Toni ve Eva Hentschel kardeşlerin oyuncusu kim?

Pazar akşamı Frankonya’dan yeni bir Krini geldi. “Tatort: Hochamt für Toni”, diğer şeylerin yanı sıra, Regensburg bölgesindeki zengin ve etkili bir sanayici ailesinin dört çocuğu hakkındaydı. İki kız kardeş, adını taşıyan Toni ve Nesthäkchen Eva Hentschel, tek ve aynı aktris tarafından canlandırıldı: Sina Martens.

Köln’de doğup kuzey Almanya’da büyüyen Berlinli, kendi seçimiyle ikili rolü hakkında şunları söyledi: “Bu iki kız kardeşin büyük farklılıklarını gösterebilmek ve yine de onları birbirine bağlayan bir şeyler verebilmek benim için büyük bir zorluk ve büyük bir zevkti. .”

Tiyatro sahnesinden kamera karşısına

35 yaşındaki kişinin ilk “suç mahalli” görünümü değil. 2014 yılında Leipzig’den “Tatort: Türk Balı” filminde Simone Thomalla ile birlikte oynadı. Polisiye hayranları onu “SOKO Leipzig”, “SOKO Hamburg” veya “Helen Dorn” gibi dizilerden de tanımalıdır. Sina Martens 2013 yılından itibaren kamera karşısına geçmiş ve ayrıca “Trunk” (Amazon), “Ben burada çalışmıyorum” (ZDF Neo) ve “Der Parfumeur” (Netflix) gibi filmlerde rol almıştır.

2010’dan itibaren Sina Martens, Leipzig’deki Müzik ve Tiyatro “Felix Mendelssohn Bartholdy” Üniversitesi’nde okudu. Eğitimi sırasında zaten sahnedeydi ve mezun olduktan sonra Berlin, Hannover, Oberhausen, Bonn, Frankfurt am Main ve Leipzig’deki tiyatrolarda nişan aldı. Çabanın ödülü: burslar ve çeşitli ödüller. 35 yaşındaki oyuncu, diğer şeylerin yanı sıra, “Theater heute” ticaret dergisi tarafından 2017 yılında yılın genç oyuncusu seçildi. Bir yıl sonra, seçkin genç oyuncular için TheatreGemeinde Berlin’den Daphne Ödülü’nü aldı.

Oyunculuk ajansına göre Sina Martens da çok atletik. “Sahne eskrim, eskrim, fitness, futbol, dans sporları, tenis, yoga” yapıyor ve “bale, hip-hop, balo salonu dansı” konusunda ustalaştı. Ayrıca chansons söylüyor ve gitar çalıyor.