Bülent Ersoy taksi bulamayınca çıldırdı!

Beykozlu

New member
Bülent Ersoy geçtiğimiz akşam Nişantaşı’ndaydı. Alışveriş çeşidi daha sonrası taksiye binmek isteyen sanatçı, soğuk havada yarım saat bekleyince isyan etti. Bağırarak üşüdüğünü ve soğukta daha fazla beklemek istemediğini söyleyen sanatkarın yardımına İspark bakılırsavlileri koştu. Süratli bir biçimde taksi bulundu, Ersoy araca binerek meskeninin yolunu tuttu. ( Sayit DURMAZ

Gazete işvereni
Erkan Petekkaya, “Dedemin Gözyaşları” sinemasında gazete işverenini canlandırdı.

Muhabirini (Cem Kılıç) satışları artıracak bir haber bulması için yönlendiren hırslı işvereni oynayan Erkan Petekkaya, rolü için şöyleki dedi: “senelerdır bu kesimde kol kola ilerlediğimiz gazeteci arkadaşlarımın rolüne bürünmek epey keyifliydi. Ancak ben bu sinemada oldukça hırslı bir işvereni oynadım.” İhsan Taş’ın yazıp yönettiği, üretimci Oktay Öndeş’in bununla birlikte oyuncu olarak yer aldığı sinema, 18 Mart’ta vizyona girecek.

Yeni yıl ağacı süsledi
Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara Jemine ile yılbaşı ağıcını süslediği anları toplumsal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, kızlarıyla yeni yıl öncesi meskenini süsledi. Almanya’nın başşehri Berlin’de bulunan konutunu kızları Lily Koi ve Lara Jemine ile süsleyen Uzerli, o anları da toplumsal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun kızlarıyla tıpkı model yılbaşı kazağı giymesi gözden kaçmadı. Çocuklarıyla memnunluk pozu veren Uzerli’nin küçük kızının büyüdüğü dikkat çekti.

Kimse aşkımızı
sorgulamasın

Cem Adrian evvelki akşam ünlü model Didem Soydan ile Soho House İstanbul’da çekilen fotoğraflarını toplumsal medya hesabından paylaştı. Ünlü müzikçi, pozlarının altına şu notu yazdı: “Kimse aşkımızı sorgulamasın.”
Kardeşimle memnunuz
Oyuncu arkadaşlar Kıvanç Kasabalı ve Kıvanç Tatlıtuğ evvelki gün bir ortaya geldi.

Kasabalı, otomobilde seyir halindeki fotoğraflarını toplumsal medya hesabından şu notla paylaştı: “Kardeşimle yoldayız, memnunuz.” İkilinin hayranları fotoğrafı beğenip, yüzlerce yorum yazdı.

Gökhan’la
barışma yok

Selin Ciğerci evvelki gün Bebek’teki bir kafede yardımcısıyla otururken görüntülendi.

Ciğerci, eski eşi Gökhan Çıra hakkında şunları söylemiş oldu: “Sabah Gökhan’ı bir daha gördüm. Arkadaşlarımızın doğum günü vardı, gittik. Barışma yok, arkadaşız. İleride ne olur bilmiyorum.” Ciğerci ayrıyeten Demet Akalın ile küs olmadığını belirtti: “kimselerle küs değilim. kimselerle bir sorunum yok.” ■ Deniz UZUNLUK

Ruh ikizi
oyun karakteri

Bensu Soral, spor kombiniyle çekilmiş fotoğraflarını toplumsal medya hesabından paylaştı.

Soral, ruh ikizinin bir telefon oyunundaki karakter Kelly olduğunu söylemiş oldu ve şu notu yazdı: “Ruh ikizim Kelly. Senin ruh ikizin kim?”