Burada emekli maaşından bahsediyor

semaver

New member
Yüksek sesle okuyun

Haberleri takip edin
Paylaşım Menüsü
Paylaş Makale

Minh-Khai Phan-Thi, Asya kökenli ilk Alman TV komiseri. T-online ile kariyerinin zorlu yolundan bahsediyor.

Minh-khai phan-thi'nin ebeveynleri Vietnam'dan geliyor, Darmstadt'ta doğdu. Aile geçmişi onu şekillendirdi. T-Online ile yaptığı röportajda, “İkinci nesil göçmen bir çocuk olarak, dikkat çekmemek ve ağzımı olumsuz tutmamak için yetiştirildim” diyor.

Bugün yüksek sesle ve inançlarına bağlı. “Tanıma uzun zaman aldı: Bir şey başarmak istiyorsanız, bir şeyi değiştirirseniz, rahatsız olmalısınız. Tutum göstermek için ağzınızı açmanız ve rüzgara dayanmanız gerekir.”

Örneğin, geçmişte görünüşte zararsız soruya karşı “Nereden geliyorsun?” telaffuz edin. Minh-khai phan-thi, “Bir şeyi tekrar açıklığa kavuşturmak istiyorum: artık sorulmak istemediğim bir soru değil.” Bu sorunun mesajı ve niyeti ile ilgilidir.

“'Nerelisiniz?' Her zaman önerir: 'Buradan gelmiyorsun!' Ama ben doğdum ama doğrudan sormalısınız.

Minh-khai phan-thi, tracy rolünde Yarı -Dikkatli Ev.

Resmi büyütmek

Minh-khai phan-thi, “yarı müstakil evde” bir Tracy rolünde. (Kaynak: ZDF/Jieun Yi)

Minh-Khai Phan-Thi'nin başrol oynadığı ve senaryoda yer aldığı ZDFNEO serisi “Double Half”, aynı zamanda günlük ırkçılık ve yanlış anlamalarla ilgilidir. Eski Viva sunucusu, “Bir yazar ekibi olarak klişelerden ayrılmamamız ve ırkçılığı yeniden üretmediğimiz bizim için önemlidir” diyor.

Müzik televizyonunda geçirdiği zamandan sonra, ilk konuk görünümleri bir oyuncu olarak izledi. 2002 yılından bu yana ZDF Suç Serisi “Gece Vardiyası” nda bir araştırmacı oynuyor ve Alman televizyonunda Asya kökleri olan ilk TV polisi. Serinin bir sonraki filmi “Gece Vardiyası – Kaza”, 14 Nisan'da 20: 15'te ZDF'de çalışıyor ve 5 Nisan'dan itibaren medya kütüphanesinde satışa sunulacak.

O zamana kadar, Almanca konuşan ve “R” konuşamayan Asyalı kadınlar gibi birçok basmakalıp rollere karşı bir mücadeleydi: “Zor ve ağırdı, ancak çok fazla sabır ve sıkı çalışma ile, rol tanımında göçmenlik geçmişi olmadan farklı roller için düşünülebileceğimi başardım.”

Minh-khai phan-thi 1996'daki kariyerinin başında.

Resmi büyütmek

Minh-khai phan-thi 1996'daki kariyerinin başında.

Minh-khai Phan-th, kendini ciddi bir oyuncu olarak kurdu, bırakmayı düşünmüyor. Ancak kökleri ile emekli maaşıyla erken uğraştı. “Vietnamlı ebeveynlerin bir çocuğu olarak, büyükanne ve büyükbabamdan Noel veya doğum günü için herhangi bir hediye bilmiyordum. Ayrıca Abitur için hiçbir şeyim yok ve ehliyetim ve tatilimin çoğuna ödeme yapmak zorunda kaldım.”

“Çocukluğum para endişeleri ile şekillendi ve ailemin neredeyse her şeyi Vietnam'a ailelerimize gönderdi. Bugüne kadar oradaki akrabalarımızı destekliyoruz. Bu yüzden eski yaş hükmü konusuyla başa çıkmak zorunda kaldım.” 51 yaşındaki çocuk çok uzun zamandır ilgileniyor. “Bu ve hala muazzam bir meydan okumaydı, çünkü biz oyunculuk sadece istihdam ediliyor.”

Aktris, emeklilik sigortasından beklenen emeklilik yüksekliğiniz manzaralı yıllık mektubun bunu teşvik etmediğini söylüyor. “Ama olumlu görüyorum: Vietnam'da emeklilik yok. Aile emeklilik.” Buna ek olarak, “set tarafından giyilene kadar” kameranın önünde durmaya devam etmeye karar verdi, diyor Minh-Khai Phan-thi göz kırparak.