Burak Özçivit’ten ‘set çalışanlarına hakaret’ argümanlarına karşılık

Beykozlu

New member
Benim çizgim, duruşum aşikâr

Burak Özçivit, evvelki akşam marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics’in Ulus 29’da düzenlediği davete katıldı. ◊ Oyuncu, rol aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin setinde yaşadığı tatsızlıkla ilgili konuştu. Set çalışanları, Özçivit’in kendilerine hakaret içerikli kelamlar dediğini öne sürerek oyuncu hakkında hata duyurusunda bulunmuştu. Özçivit, hakkındaki savlar için şu biçimde dedi: “Beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum belirli. Teğe bir beni ilgilendiren bir durum değil.”

Buray’ın konukları

Buray, Kerki Solfej tertibi ile düzenlenen sonbahar turnesi kapsamında bu yıl ikinci defa Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Hazırladığı özel repertuvarı seslendiren müzikçi, sahnesinde Feride Hilal Akın, Arem&Arman ve Köksal’ı da ağırladı. Buray sanatçı dostlarıyla “Rampapapam” isimli şarkıyı söylemiş oldu.

Modacı kardeşlerin başrolü Berrak

Berrak Tüzünataç, Raisa Vanessa’nın “La Casa De Raisa Vanessa” isimli İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonu için çekilen tanıtım sineması için başrol olarak kamera karşısına geçti. Sineması Rafael Cemo Çetin yönetti. Çetin ile Tüzünataç, geçenlerde aşk yaşadıklarına dair çıkan haberlerle gündeme gelmişti.

7 milyonluk oyuncak

Galatasaraylı futbolcu Mbaye Diagne, evvelki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi. 7 milyon TL’lik Rolls Royce marka aracı ile alışveriş merkezine gelen Senegalli futbolcu, dikkatleri üzerine çekti. Yeni oyuncağının önünde poz veren futbolcu, mağazaları dolaştıktan daha sonra aracına binip uzaklaştı.

Hoşluk isyanı

ÜÇÜNCÜ çocuğuna gebe olan Bergüzar Korel, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, toplumsal medyanın dayattığı hoşluk anlayışına isyan etti. “Instagram’ın büyülü dünyasına beğenilen geldiniz” diye kelamlarına başlayan Korel, isyanını şu biçimde lisana getirdi: “Bilinçaltımıza kazınan o pak, her şeyin çok sistemli olduğu fotoğraflar her vakit gerçeği yansıtmıyor bence. Bu fotoğraflar, yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler. Şiş yüzüm, lekelerim, dağınık saçlarım. kimi vakit gün uzunluğu o biçimde dolaştım meskende. Şu an bu satırları okuyan arkadaşım bil ki hiç birimiz birbirimizden farklı değiliz.”

Siyah beyaz aşk

Aşkları “Baht Oyunu” dizi setinde başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel evvelki gün memnunluk karelerini toplumsal medya hesaplarından başladı. Çiftin siyah beyaz pozlarını ise Baysel’in kardeşi Mithat Baysel fotoğrafladı.

Eski haline döndü

Aslı Bekiroğlu evvelki gün Bebek’te görüntülendi. Bekiroğlu, örgüden vazgeçip saçlarını eski haline döndürdü. Sabah erken saatlerde köpeği ile yürüyüş yapan oyuncu, uzun mühlet telefonla konuştu. (Deniz BOY)