Burcu Esmersoy: Her sabah spor hafta sonu simit

Beykozlu

New member
Burcu Esmersoy, evvelki gün Etiler’de görüntülendi. Bir yerde kahve içen Burcu Esmersoy, gazetecileri fark edince yanlarına gelerek soruları yanıtladı.

Koşarak gazetecilerin yanına gelen Esmersoy, “Sporumuzu yaptık, kız arkadaşımla kahve içmeye geldim. Her sabah spor var” dedi. “Pazarları sekiz simit yerim” kelamlarıyla dikkat çeken Burcu Esmersoy, o kelamlarına açıklık getirdi:

“Hafta sonları kendimi ödüllendiriyorum. Sekiz tane simidi tek başıma yediğim yok. Ortamda bulunuyor. İster istemez sekiz tane simit tüketilmiş üzere geliyor.”

Simit itirafından daha sonra fazlaca sayıda ileti aldığını belirten Esmersoy en epey ‘yarın gel martı olarak işe başla’ bildirisine güldüğünü söylemişti…

“Demet Akalın’a sevgim sonsuz”

Demet Akalın, uzun müddettir küs olduğu Burcu Esmersoy’a geçtiğimiz günlerde zeytin kolu uzatmıştı. Akalın, Esmersoy’un afet bölgesinde yavru bir hayvana süt içirirken çekilen fotoğrafını paylaşmış, kalp ve gül emojisi koymuştu.

Akalın’ın bu hareketi sorulan Esmersoy, “bu biçimde vakit içinderda küslükler unutulur. Her vakit kendisine hürmetim ve sevgim sonsuzdur. Kalp kalbe karşı” dedi.

BURCU ESMERSOY’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Burcu Esmersoy, Bodrum tatilinde Magazin D’ye konutunun kapılarını açtı. Selüliti olduğunu itiraf eden Esmersoy “Ters ışık diye bir şey var. Gerçek ışıkta çektiğim için o denli hoş görünüyor. bu biçimde selülit yokmuş havası yaratılıyor” dedi.

MESKENİM SABUN KOKAR

-Tatilde yoruluyorum aslında. Konutumda daima konuk var. Sevdiğim insanların rahatı epey değerli. Meskenim ya sabun ya çamaşır suyu kokar. Pak çamaşır kokusu severim. Dağınığım. Çok dağılınca bir anda girişiyorum. Çamaşır suyundan bayılma noktasına geliyorum.

‘SABAH 5’TE UYANIYORUM’
-Çalıştıkça ışıldıyorum. Sağlıklı bir hayat yaşıyorum. 8.30’da uykum geliyor. Uygulama indirdim, telefonum 8’de kapanıyor. 9.30-10.00’da yatıyorum. Sabah 5’te uyanıyorum. Spor, tertipli hayat, sağlıklı beslenme

‘KAHVALTIDA 8 SİMİT YERİM’
-Beyaz ekmek mutlaka yemiyorum. Simit delisiyim. Pazar günü ödül yapıyorum. Simit, tereyağı reçel… Kahvaltıda 8 simit yerim.
– 45 yaşındayım. 30 yaşından daha sonra metabolizma yavaşlıyor. 2 kat spor yapmanız lazım. kimi vakit epeyce yoruluyorum. Lakin mesleğimi de mümkün olduğunca devam ettirmek istiyorum. Bu yüzden fiziğime dikkat etmek zorundayım.

‘TRAFİKTEN PLAJA İNEMİYORUM’
-Bodrum’da paparazzilere yakalanmaya vaktim yok. Trafikten plaja inemiyorum. Yaş epeyce inandığım bir şey değil. Bayan için olgunlaşmak, hayat deneyimine sahip olmak hoş.

– Kök hücre yaptırıyorum. Cildi fazlaca güzelleştiren ve düzgünleştiren bir tedavi. Kolajen dayanağı de var. Botoks olabilir lakin dolguyla işim yok.