Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’dan Kuzey’e 12 yaş ikramı

Beykozlu

New member
Kuzey 12 oldu!

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, 12 yaşına giren büyük oğulları Kuzey’in doğum gününü sürpriz bir armağanla kutladı. Emre Altuğ, istediği davula kavuşan oğlunun memnunluğunu toplumsal medyada yayınladığı fotoğraf ve görüntülerle paylaştı: “Uzun vakittir istediği akustik davula bugün ulaştırdık Kuzey’imizi. Âlâ ki doğdun, güle güle çal oğlum, keyifle.”

Pelin’in aşkı

Pelin Öztekin yeni bir aşka yelken açtı. Genç oyuncu bir müddetdir pazarlama uzmanı Alican Tabak’la bir arada. Çift şu sıralar Kaş’ta tatilde.Pelin Öztekin ve Alican Tabak, beraberliklerini toplumsal medyapaylaşımlarıyla ilan etti.

Birinci yıllarını kutladılar

Ebru Şahin ve NBA yıldızı Cedi Osman, ilgilerinin birinci yılına özel romantik bir kutlama yaptı. Kutlamada çektikleri kareleri toplumsal medyada da paylaşan ikili takipçilerinden övgü dolu yorumlar geldi

Cengiz’le küs değiliz

Usta oyuncu ve müellif Ahmet Mümtaz Taylan, bu yıl yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Milletlerarası Kitap ve Kültür Fuarı’nda sevenleriyle bir ortaya geldi. Gerek şahsi gerek oyunculuk mesleği ile ilgili açıklamalarda bulunan Taylan, “Leyla ile Mecnun” dizisindeki rol arkadaşı Cengiz Bozkurt ile ortalarının bozuk olduğuna dair medyaya yansıyan tezlere da cevap verdi: “Benim Cengiz ile hiç bir ıstırabım yok. hiç bir vakit olmadı, olmaz da. Bizim meslekte ‘Onunla çalışmam’ stilindeki tercihleri ben küçümserim. Benim o denli bir derdim yok.”

‘Küçük yaşta şöhret hataydı’

12 yaşında Küçük İbo ismiyle şöhret olan İbrahim Halil Küçük, Karadeniz turnesine çıktı. Fatsa Maksim Gazinosu’nda konser veren müzikçi, gecenin sonunda, “12 yaşımda albüm çıkarmam ve şöhret olmam küsurdu. Şimdiki aklım olsa daha geç yaşta albüm yapardım” dedi

Aydilge, Gürcü hayranları tarafınca Tiflis’e davet edildi. Müzikçi, eşi Utku Barış Andaç ile Tiflis sokaklarında gezdi Aydilge, eşi Utku Barış Andaç Tiflis’e gitti. Gürcistan’da ilgiyle izlenen Türk dizilerine yaptığı müzikler niçiniyle Gürcü hayranlarından davet alan Aydilge, Tiflis sokaklarını gezdi. Eşiyle birlikte çoklukla tarihi yerleri gezmeyi yeğleyen müzikçi, Tiflis İllüzyon ve Selfie Müzelerini de ziyaret etti. Aydilge eşiyle birlikte eğlenceli fotoğraflar çektirdi.

Ayşe Müjgan 1 yaşında

Ayşecan Tatari’nin kızı Ayşe Müjgan 1 yaşına girdi. Oyuncu, eşi Edip Doruklu ile birlikte konutlarında bir parti organize etti. Kutlamadan çekilen kareleri Tatari, “İlk doğum gününün konutta olması benim için epeyce kıymetliydi. Pasta standından, Müj’ün başındaki taçtan süslemelere her şey hayalimdeki kadar hoş oldu” notuyla Instagram’da paylaştı.