Carmen ve Robert Geiss Saldırdı: Kızları Tepki

semaver

New member
Geiss kızları Shania ve Davina ile vuruldu

“Monako'da tamamen travma geçiriyorum”

15 Haziran 2025 – 14:22Okuma Süresi: 2 dakika.

Carmen ve Robert Geiss kızları Shania ve Davina ile birlikte: Aile, hayranlarının hayatlarına katılmasına izin veriyor.

Resmi büyütmek

Carmen ve Robert Geiss kızları Shania ve Davina ile birlikte: Aile, hayranlarının hayatlarına katılmasına izin veriyor. (Kaynak: Rtlzwei)

Carmen ve Robert Geiss, kendi evlerinde silahlı bir soygunun kurbanıydı. Şimdi kızları Davina ve Shania'nın sözleri var.

Shania ve Davina Geiss ebeveynleri için endişeleniyorlar. Pazar gecesi, babası Robert Geiss bir Instagram videosunda kendisinin ve karısı Carmen'in Fransızca Saint-Tropez'deki villalarında saldırıya uğradığını duyurdu. Silahlı soyguncular, bir kesim yapan ortağını aldatmıştı. Kaburgaların kendisine adım atacaklardı. TV yıldızlarının birçok hayranına ek olarak, kızları da videoya tepki veriyor.

20 yaşındaki Shania Geiss'i Instagram katkısı altında ve devam ediyor: “Umarım evinde bile olmadığımızdan gerçekten emin değiliz.”

video | Robert Geissens Instagram Videoları

Ablası Davina Geiss de ailesine yönelik saldırı hakkında yorum yapıyor ve kendini sarsıldığını gösteriyor: “Tüm bunlara inanamıyorum! Kalbim yok edildi. Anneden çağrı aldığımda çok şok oldum. Ve ağlıyordu.”

“Çok kötü şeyler var. Ama bu bize şimdiye kadar gelen en kötü şeydi” diyor. “Monako'da tamamen travma geçiriyorum.” Saint-Tropez'e yaklaşık 130 kilometre uzaklıktaki Côte d'Azur'da birkaç yıldır kız kardeşi ile şehir eyaletinde yaşıyor. Başlangıçta, ikisi ortak bir dairede ortak bir daire olarak yaşıyordu, ancak şimdi komşu olarak ayrıldı. Davina Geiss yorumunu “Seni seviyorum, anne ve baba!”

Kendi profilindeki bir Instagram hikayesinde, olayla ilgili benzer sözlerle de yorum yapıyor ve şöyle yazıyor: “Çok farklı dört silahlı adam olabilir, bu bir oyun değil. Evet, ailem yaralandı. Evet, travmatize. Ama en önemli şey: yaşıyorlar.”

“Maddi şeyler değiştirilebilir – bir insan hayatı değil,” diye ekliyor. Sözleriyle gözlerini açmak istiyor: “Bunun gibi bir şey düşündüğünüzden daha hızlı olabilir. Her gün için minnettar olun. Sağlıklısınız. Sevdikleriniz için. Güvenlik için. Barış için,” diye tavsiye ediyor Davina Geiss.