Cathy Hummels, Cadılar Bayramı kostümüyle pençelerini çıkarıyor

semaver

New member

Cadılar Bayramı yaklaşıyor ve Cathy Hummels şimdi bir kostüm fikri sunuyor. Ancak bu paylaşımıyla bazı hayranlarını da üzdü.

Etkileyici Cathy Hummels stil vermeyi denemeyi seviyor. Instagram hesabında birkaç kez dirndl'de, aynı zamanda bir koşu kıyafeti veya sonbahar kıyafetiyle göründü. Şimdi, 31 Ekim'den kısa bir süre önce, 690.000 takipçisine Cadılar Bayramı görünümü için ilham veriyor ve inanılmaz derecede uzun tırnaklar sunuyor.

Yeni bir klipte Hummels ellerini yüzünün önünde tutuyor ve siyah boyalı pençelere odaklanıyor. Kısa bir süre sonra olağanüstü tırnak tasarımı önemsiz bir mesele haline gelir. Bir video düzenlemesinden sonra yüzün sol tarafı değişti. Kafatası benzeri makyaj, sunum yapan kişinin gözlerini, yanaklarını, burnunu ve ağzını süslüyor.

“O kadar acıktım ki…? Bulabildiğim en iyi et parçasını aldım,” diyen Hummels, başlıktaki Cadılar Bayramı rolüne sadık kalıyor ve ekliyor: “Umarım sürdürülebilir üretimden gelir, “Bu çok önemli” bana.”

Ama acıktığında “Hiçbir şey bilmiyorum, tatlıya biraz düşkünüm” diye yazıyor. Gönderiniz yorumsuz kalmayacaktır. “Vay canına, çok havalı görünüyorsun!” 36 yaşındaki hayranını heyecanlandırıyor. Diğerleri “Tırnaklarımı seviyorum, güzel bir görünüm”, “süper model ve süper seksi” ve “yarın tüm erkekler dikkatli olmalı” diye yazıyor. Ancak diğerleri kritik: Bir kullanıcı “Bu kişi çok kayboldu” diyor. Başka bir yorumda “Her şey her zaman çok utanç verici” yazıyor.