Cathy Hummels: Jungle Star Parodileri'nden TV sunucusu

semaver

New member
“İklim değişikliği nedir?”

Jungle Star Parodileri Cathy Hummels

20.02.2025 – 17:15Okuma Süresi: 2 dakika.

Cathy Hummels: Gözyaşı videosu dikkat çekti.

Resmi büyütmek

Cathy Hummels: Gözyaşı videosu dikkat çekti. (Kaynak: Image/Frank Hoermann/Sven Simon/imageo)

Cathy Hummels kısa bir süre önce sosyal medyaya ağlayan gözlerle temasa geçti ve yıkılmış bir mutfaktan şikayet etti. Bu şimdi bir parodi ortaya çıktı.

Cathy Hummels sadece başarılı bir TV sunucusu değil, aynı zamanda bir etkileyici olarak da aktif. 37 yaşındaki takipçilerinden biri, gündelik hayatından izlenimleri aboneleriyle düzenli olarak paylaşıyor. Ancak birkaç gün önce Hummels hoş olmayan bir haberle rapor verdi: Mutfağında yaklaşık 2.000 avro olarak tahmin ettiği bir hasar vardı. Sam Dylan şimdi dalga geçti.

Instagram hikayesinde Cathy Hummels, bulaşmış maskara ile mutfağındaki hasar hakkında yer almıştı. Diğer şeylerin yanı sıra fırını kırıldı ve oğlu Ludwig bir sandalyeye parmak mürekkebi buldu. Görünüşe göre Hummels için çok fazla. “Hemen ağlıyorum,” dedi, “Çok kızgınım.”

Cathy Hummel'in videosundan bir derleme ve gerçek TV yıldızının gömme klibi şimdi Sam Dylan Instagram kanalında yer aldı. Dylan, yerlerde yer alan gözlerde rapor ediyor, şikayet ediyor: “Evet, bakıyorum, ama çok sinirliydim. Çok uzun süre tuvaletteydim ve sonra hala sahip olduğum, tamamen yandığım ve yapmıyorum ' artık var “

Buna ek olarak, ortağı Rafi Rachek bir sandalyeye bir sürpriz dağıttı. “Şimdi 3,50 Euro hasarım var,” dedi Sam Dylan “Ben bir yıldızım – beni yıl başında buradan çıkar!” işgal etmişti.

Cathy Hummels'in parodisi hakkında yazdı: “İklim değişikliği nedir, Trump, 23 Şubat'ta Seçim, Detlef D. Soost veya Edith Stehfest'in gerçekten gerçek sorunlara karşı Raya Profili. Aynı zamanda “Sam Dylan, 2020'de” Fight of Reality Stars “a katıldı, o zaman Hummels şovu yönetti.

Makale birçok olumlu reaksiyona neden oldu. “Harika,” dedi biri. “Artık yapamam. Daha fazlası,” dedi bir kişi. “Harika, Sam” de okunabilir. “Sen bir hitsin,” diye yazdı bir kullanıcı.

Diğerleri Cathy Hummels için anlayış gösterdi ve onları çıkardı. “Birisi belki de 'iyi' olsa bile, cam fırını kırarsa ve daha sonra muhtemelen bir oturma grubunun birkaç sandalyesinden biri temelde 'yok edildi'” diye yazdı. Neden bu kadar tükürük “