Cecilia Asoro ve Tessa Bergmeier arasındaki anlaşmazlık kızışıyor

semaver

New member
Cecilia Asoro ve Tessa Bergmeier ilk bölümden beri birbirlerine tahammül edemiyorlar. Şimdi, yedi gün sonra, düşmanlıkları dibe vurdu.

Orman kampında ünlüler her gün sadece yıldızlar için savaşmakla kalmaz, aynı zamanda her gün iki ünlü de hazine avına gönderilir. “Ben Bir Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” Tessa Bergmeier ve Cecilia Asoro’yu vurdu.

Cecilia ve Tessa hazine avında başarısız olurlar.

İkisi, biri vinçte bir dirsekte asılıyken ve diğeri vinci kontrol ederken soruları cevaplamak zorunda kaldı – ve Tessa ve Cecilia son derece iyi anlaştılar. Çünkü aslında iki TV yıldızı ilk bölümden bu yana pek de birbirini sevmiyor. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun.

Cecilia Asoro ve Tessa Bergmeier birlikte bir hazine avına çıkmak zorundadır.
Cecilia Asoro ve Tessa Bergmeier birlikte bir hazine avına çıkmak zorundadır.

Cecilia Asoro ve Tessa Bergmeier birlikte hazine avına çıkmak zorunda kaldılar. (Kaynak: RTL+)

Kampta her şey normale dönmüştü ve eski GNTM katılımcısı ile eski “Bekar” adayı çatıştı. Çünkü Cecilia maçı kazanamayacakları gerçeğine katlanamadı. Ayrıca Tessa’nın konuşma tarzından da hoşlanmamıştı. Kampta ona “Bazen benimle bebekmişim gibi konuşuyorsun, sonra böyle bebekce konuşuyorsun” dedi.

Eleştiri ile karşı karşıya kalan Tessa, başlangıçta anlayışlıydı. Geri bildirim için teşekkür ederiz. 33 yaşındaki oyuncu, “O zaman bir dahaki sefere farklı yaparım, sadece seni rahatlatmak istedim, artık yapmayacağım” dedi. Ama bu Cecilia’ya yetmedi, pes etmedi: “Arkadaşlarımla bile öyle bir konuşma bilmiyorum ki bana sürekli ‘bebeğim’ derler.”

“Zaten çok agresif olduğunu duydum”

Tessa artık gelecekte Cecilia’dan kaçınmak istiyor. “Çünkü bu benim konuşma tarzım. Ama artık bunun hakkında konuşmayalım – çok agresifleştiğini duydum.” Cecilia’yı daha da kızdıran bir cümle. “Söyle bana, neden bahsediyorsun?” Tessa’nın iki yüzü olduğunu ima ederek öfkelendi.

“Sevgi dolu yollarım için bana şaplak atmana gerek yok, tamam mı? Sen kimsin ki beni eleştiriyor?” model yanıtladı. 33 yaşındaki “Lütfen mesafeni koru, kendinle konuş. Ben yanlış bir şey yapmadım. Hiç saygın yok. Yeter Cecilia. Git ve beni rahat bırak” diye bağırdı 33 yaşındaki. “Her zaman bana patronluk taslayabileceğini mi düşünüyorsun? Yeter Cecilia!” Sonra Tessa nefes almak için kamptan ayrıldı.

“Tehdit altında hissettim”

Hala durumu anlayamıyordu. Kampa döndüğünde Lucas Cordalis ve Markus Mörl’e sordu: “Ne yaptım? ‘Bebeğim’ ve ‘sevgilim’ dedim mi? Yatağıma geldi. Kendimi tehdit altında hissettim.” Son söz ikisi arasında söylenmiş gibi görünmüyor.

Bu arada, kamptan ilk ünlü cuma akşamı seçildi. On iki adaydan biri izleyicilerden en az çağrı aldı. Burada kimin vurulduğunu okuyun. Moderatör Sonja Zietlow bile karara şaşırdı.

Gömülü içerik simge resmi

Göm