Céline Dion üç oğlunun fotoğrafıyla soru sordu

semaver

New member
“Şüphelerim var”

Céline Dion üç oğlunun fotoğrafıyla soru sordu

18 Ocak 2025 – 14:45'te güncellendiOkuma süresi: 2 dakika

Céline Dion: Şarkıcı üç çocuk annesi.

Resmi büyüt

Céline Dion: Şarkıcı üç çocuk annesi. (Kaynak: imago-images-bilder)

Şarkıcı Céline Dion, Instagram'da nadir bir fotoğraf paylaştı. Oğullarının yanında poz veriyor ve birdenbire birçok hayranının soruları oluyor.

Angélil, 14 Ocak 2016'da 73 yaşında kanser komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybetti. Salı günü onun ölüm yıldönümü kutlandı. Dul eşi Céline Dion, bu olayı kutlamak için nadir bir fotoğraf paylaştı. Bahçesinde, 2001 doğumlu oğulları René-Charles ve 2010 doğumlu ikizler Eddy ve Nelson'ın yanına bir bankta oturuyor. Aşağıdaki fotoğrafta soldan görüyorsunuz: Nelson Angélil, Céline Dion, René -Charles Angélil ve Eddy Angélil.

Başlıkta Dion birkaç kelimeyle doğrudan kocasına seslendi: “René, dokuz yıldır gittiğine inanamıyoruz. Senin varlığını hissetmediğimiz bir gün geçmiyor, RC, Eddy, Nelson ve ben” diye yazıyor ve şöyle devam ediyor: “Sen benim en büyük şampiyonumdun, ortağımsın ve her zaman içimdeki en iyiyi gören kişiydin. Seni onurlandırıyorum ve sonsuza kadar özleneceksin aşkım.”

Metin bir yandan “Kalbim Devam Edecek” tercümanının hayranlarını da etkiliyor. Birisi gönderinin altına “Okumak çok güzel. Senin ve çocuklar için dua ediyorum. Umarım iyisindir” diye yazdı. Ancak birçok yorum da 56 yaşındaki çocuğun çocukları etrafında dönüyor. “Ne kadar yakışıklı çocuklar… genç adamlar! Aileniz çok güzel!” diyorlar.

Başka bir yerde çocukların yaşlarındaki sürpriz netleşiyor. “Neden üç oğlan da gerçekte olduklarından 20 yaş daha yaşlı görünüyor?” Birisi yazıyor ve bir başkası şunu ekliyor: “Kesinlikle 14 yaşında olamazlar.” Veya: “14 yıl bu kadar dolu bir sakalla: Şüphelerim var.”

İkizler Ekim 2010'da doğdular ve resimde dışarıda oturuyorlar. Oğul René-Charles ortada oturuyor ve 23 yaşında. Bazı hayranlar şaşkına döndü: “Aslında oğlanların (erkeklerin) kaç yaşında göründüğüne şaşırdım.”