Çeşitli güzellik prosedürlerinden önce Djamila Rowe böyle görünüyordu.

semaver

New member
Dudakları göz ardı edilemez ve artık onun alamet-i farikasıdır. Ancak kariyerinin başında Djamila Rowe çok farklı görünüyordu.

Orman kampına girişi birçok hayranı şaşırttı: RTL aslında Martin Semmelrogge’u on ikinci aday olarak ilan etmişti. Ancak oyuncu hâlâ Doha’da mahsur kaldı ve Cuma gecesi yapılacak lansmanı kaçırdı. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun.

Djamila Rowe: 55 yaşındaki bu yılın orman adaylarından biri.
Djamila Rowe: 55 yaşındaki bu yılın orman adaylarından biri.

Martin Semmelrogge yerine Djamila Rowe oyuna giriyor. (Kaynak: RTL+)

Ve böylece Djamila Rowe gösteride yer alma şansı buldu. Orada şimdi Avustralya çalılıklarında az çok tanınmış on bir ünlüyle birlikte oturuyor, yıldızlar için savaşıyor ve hayat hakkında felsefe yapıyor.

“Bir keresinde hyaluronik asitle aşırıya kaçmıştım”

Sakinlerin üçüncü gün hakkında konuştukları şeylerden biri, yiyecekler yüzünden zaten kilo vermiş olmalarıydı. Model Papis Loveday şaka yollu “Yakında şeffaf olacağım” dedi. “Her zaman 71 ile 72 kilo arasında gidip geliyorum. Çok kilo alırsam hemen kafam karışıyor.” Patates yediğinde kirpi balığına benziyor.

Djamila Rowe, “Enjeksiyonlardan sonra böyle görünüyordum” dedi. “Hyaluronik asitle aşırıya kaçıyordum. O kadar uzun zaman önce değildi, söylemeliyim. İki yıl önce. Orada yanaklarım vardı, üzerine bir bardak koyabilirdiniz! Çok yoğunlardı.”

Claudia Effenberg, Djamila Rowe ve Papis Loveday güzellik müdahaleleri hakkında konuşuyor.
Claudia Effenberg, Djamila Rowe ve Papis Loveday güzellik müdahaleleri hakkında konuşuyor.

Claudia Effenberg, Djamila Rowe ve Papis Loveday güzellik müdahaleleri hakkında konuşuyor. (Kaynak: RTL+)

55 yaşındaki ormancı telefonda şunları söyledi: “Gösteriden önce bir şey koydum, belki biraz fazlaydı.” Bazen izini kaybedersin. Djamila’nın artık yüzünde Botox ve yanaklarında ve dudaklarında hyaluronik asit var. “Burun doğal ve göğüs, hepsi bu.”

Kampçı arkadaşlarına her zaman güzellik doktorunun yapmasına izin verdiğini söyledi. “Sonra aynaya bakıp ‘Muhtemelen biraz fazla oldu’ diye düşünüyorsunuz.” Djamila Rowe bunu mizahla karşılıyor. Peki tüm güzellik prosedürlerinden önce TV yıldızı aslında neye benziyordu?

2002 yılında Djamila Rowe bir yıldız oldu.

Djamila Rowe, 20 yılı aşkın bir süredir gündemde. 2002 yılında bir yalanla ünlendi. O zamanlar 34 yaşında olan oyuncu, bir gazeteye İsviçre Büyükelçisi Thomas Borer ile ilişkisi olduğunu söyledi. Politikacı işini bırakıp saklanırken, bir elçilik fahişesi olarak bir gecede yıldız oldu.

2023'te Djamila Rowe.
2023'te Djamila Rowe.

2023’te Djamila Rowe. (Kaynak: Eventpress Herrmann)

Djamila Rowe ünlüler partisinden ünlüler partisine geçti. Bu resim de bu sırada çekildi. O zaman bile arkasında şu veya bu güzellik prosedürü vardı. Ama dudakları çok daha dar, burnu biraz daha büyük, yanakları çok daha inceydi. Ancak şimdi olduğu gibi saçlarını uzun ve siyah yapmıştı ve göz makyajını da inceden çok dikkat çekici yapmayı tercih etmişti.

Gömülü içerik simge resmi

Göm