semaver
New member
Cher, Donald Trump’ın olası yeniden seçilmesi konusundaki tutumunu açıkça gösteriyor. Tekrar başkan olarak göreve gelirse ülkeyi terk etmek istiyor.
ABD’de bir sonraki başkanlık seçiminin Kasım 2024’te yapılması planlanıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da yeniden aday olmak istediğini zaten açıklamıştı.
Guardian’a yakın zamanda verdiği bir röportajda bu durum şarkıcı Cher’in büyük endişeye neden olduğunu ortaya koydu. Görüşmede 77 yaşındaki oyuncu, Trump’ı defalarca eleştirdi ve tartışmalı Cumhuriyetçinin yeniden seçilmesi halinde ülkeyi terk edeceğini duyurdu.
“Bu sefer ülkeyi terk edeceğim”
Cher, “Geçen sefer neredeyse mide ülseri geçiriyordum” dedi. “İktidara gelirse kim bilir ne olur? Bu sefer ülkeyi terk edeceğim.” Şu sıralar translara yönelik giderek artan nefret söyleminden oldukça kaygılı. Oğlu Chaz Bono’nun trans bir erkek olduğu şarkıcı, “Geçirmeye çalıştıkları yaklaşık 500 yasa var” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Chaz ve iki trans kadınla bir akşam geçirdi: “Birlikte kalmamız gerektiğini söyledim. Translar için nihai olarak ne planladıklarını bilmiyorum. Onlara her konuda güveniyorum.”
Müzik ikonu, Donald Trump’tan hoşlanmadığını birkaç kez kamuoyuna gösterdi. Aralık 2020’de Guardian’a şunları da söyledi: “Ondan nefret ediyorum.” Trump, memleketi ABD’deki kültürü zehirledi. Daha önce sadece farklı görüşlere sahip olan insanlar artık düpedüz düşmandır. Oscar ödüllü oyuncu, o dönemde Cumhuriyetçilere “başkan” demekten nefret ettiğini söylemişti.