Christoph Freund imzası çok erken çıktı

Beykozlu

New member

FC Bayern, Christoph Freund’da yeni bir sportif direktörle anlaştı. Şimdi anlaşmanın çok erken kamuoyuna açıklandığını söyledi.

Hasan Salihamidžić’in halefi bulundu: FC Bayern, RB Salzburg’dan Christoph Freund ile anlaştı. 46 yaşındaki oyuncu, yeni görevine 1 Eylül’de başlayacak.

Münih’in yeni spor direktörü “Bild” ile yaptığı bir röportajda bağlılığından bahsetti. Buna göre, kulübün şu anda ilk eğitim kampını tamamladığı Tegernsee’de Bayern patronları Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeneß ve Christian Dreesen ile gizli bir toplantı yapıldı.

Freund, “Gerçekten çok küçük bir gruptu. Tüm görüşmelerden hiçbir şey çıkmaması da çok önemliydi,” dedi. “Aslında çok güzel bir atmosferde Tegernsee’deydi. Bay Hoeneß, Bay Rummenigge ve Bay Dreesen’in dahil olduğu görüşmeler gerçekten iyiydi. Görüşmeler bu bağlamda gerçekleşti.” Sohbet kendisini çok iyi hissettirdi. Kimya en başından beri doğruydu.

Arkadaş: “Biz buna hazır değildik”

Ancak resmi açıklamadan önce Freund’un Bayern Münih’e taşınacağı biliniyordu. Freund, “Önceki gece bir medyumdan bir mesaj aldığım için bir şey olacağından biraz korktum,” diye açıkladı durumu. “Sonra telefonda çok kısa konuştuk ve dün (Salı, editörün notu) sabah bir Alman medyasından bir WhatsApp aldım ve bunu hemen Bay Dreesen ve Stefan Reiter’e ilettim.” İkincisi, RB Salzburg’da genel müdür.

Freund, iki patronun tepkisinin komik olduğunu hatırlıyor. Bir dakika sonra geldiler. “İkisi de: “Vay!” Sonra aslında çok hızlı oldu. Buna hazırlıklı değildik.” Sonraki saatler artık o kadar rahat değildi. Birçok telefon görüşmesi yapıldı. Durum kısa sürede iyi yönetildi. “Sonra çıktı. Sonunda çıktığına ben de sevindim. Seni meşgul ediyor.”