ÇiftonTour'un yıldızı Ina evlilikten ayrıldıktan sonra yeni aşık oldu

semaver

New member
“'Evet' dedim”

ÇiftonTour'un yıldızı Ina Borck, evliliğinin dağılmasının ardından yeni aşık oldu

3 Ocak 2025 – 07:41Okuma süresi: 2 dakika

Vanessa ve Ina Borck: Eski Doubleontour etkileyicileri 2024'te ayrıldıklarını duyurdular.

Resmi büyüt

Vanessa ve Ina Borck: Eski Doubleontour etkileyicileri 2024'te ayrıldıklarını duyurdular. (Kaynak: IMAGO/Eventpress Kochan)

Çiftontur yıldızı Ina Borck, eşi Vanessa Borck'tan ayrıldıktan sonra yeni mutluluğunu aşkta buldu. Artık bu kişiyle hayatını sürdürüyor.

Geçtiğimiz birkaç yıl, Doubleontour'un fenomeni Ina Borck için kolay geçmemiş olmalı. Olivia Rose 2022'de doğmadan kısa bir süre önce sağlık açısından sonuçları olan bir felç geçirdi. Geçtiğimiz yıl, o sırada çocuğunu taşıyan ve sosyal medyada geniş bir erişime sahip olduğu eşi Vanessa “Nessi” Borck'tan ayrıldı. Yine de 2024, Ina Borck için mutlu bir şekilde sona erdi, kendisinin şimdi ortaya koyduğu gibi: Tekrar ele geçirildi.

28 yaşındaki oyuncu artık bir Instagram gönderisinde yeni bir partneri olduğunu duyurdu: En yakın arkadaşı Fabi ile birlikte. “Bana sordu, ben de 'evet' dedim!” ikisinin de el ele tutuştuğu bir fotoğraf hakkında yazıyor. Ancak, kendisinin evlenmek istemediğini, bunun yerine “birlikte olmak isteyip istemediğimizi” sorduğunu açıkça belirtti.

Ina Borck'un Vanessa'dan ayrıldıktan sonra yeniden yanında birisinin bulunup bulunmayacağına dair aylardır spekülasyonlar yapılıyordu. Onayın ardından şu sözler geldi: “Fabi benden eski yılda 2024'ün iyi bitmesini ve 2025'in iyi başlamasını sağlamamı istedi. Sadece şunu söyleyebilirim: Çok mutluyum.” Ina ayrıca yeni ilişkisinde ne kadar rahat hissettiğini vurguladı ve övgüyle bahsetti: “Gerçekten çok iyi durumdayım ve yanımda böyle harika bir insan olduğu için çok mutluyum.”

Eylül ayında Ina, Instagram'daki bir soru-cevap bölümünde ilişkilerinin ne kadar iyi olduğunu vurgulamıştı: “Fabi ve ben çalışmaya başlamadan önce birbirimizi tanıyoruz, yani birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Zaten tanıyoruz. 1000 şeyi birlikte deneyimledik ve çağlar boyunca birbirlerinden ayrılamadılar.”

Ancak ilişkilerinin duyurulması bazı takipçilerini şaşırttı: “Çok hızlı oldu… Kadından bir yıl bile ayrı kalmadık ve yeniden aşık olduk” ve “Dürüst olmak gerekirse biraz suskunum ama ben Yine de size bol şans diliyorum. Önemli olan sizin mutlu olmanızdır” diyor yorumlarda.

Başka bir kullanıcı, “Metnin bir şekilde yetersiz ifade edildiğini düşünüyorum… Nessi için biraz üzgünüm. Neyse, en iyisi” diye yazıyor. Ama aynı zamanda tamamen olumlu tepkiler de var: “İyi şanslar! Bence sana bu kadar sadık ve son zamanlarda sana yaptıkları konusunda bu kadar iyi davranan birini bulman çok güzel!”