Claudia Effenberg izleyicileri rahatsız ediyor: “Saygısız”

semaver

New member

Claudia Effenberg, ormanda yaptığı birkaç açıklamayla ciddi eleştiriler aldı. Bir doğal afet ve bir yalan hakkında.

Ancak Verena atıldıktan sonra bile Claudia izleyiciler arasında popüler olmaya devam etti. Pazartesi günü, iki durumla dehşete neden oldu: Birincisi, Stefan Effenberg’in karısı, 2004 yılında ABD’nin Florida eyaletinde meydana gelen “Charley” Kasırgası’ndan sonra yaşadıklarını bildirdi. Kasırga o sırada birkaç kişiyi öldürdü ve binlerce vatandaşı evsiz bıraktı.

“Çünkü bence onu görmek de çok havalı”

Claudia’nın Florida’daki evi de kamp turunda açıkladığı gibi hasar gördü. Ancak moda tasarımcısının birkaç cümlesi sizi ayağa kaldırıp dikkatinizi çeker. Claudia, “Her şey mahvolmuştu ve şimdi bisiklete binmem gerektiğini söyledim çünkü onu görmenin çok güzel olduğunu düşünüyorum” diyor Claudia. Bisiklet yolunda bir timsah gördü. 57 yaşındaki “Cep telefonum yanımda değildi, gerçekten sinirlendim” diyor. “Timsahın fotoğrafını çekmeyi çok isterdim.”

Hepsi bu kadar da değil: Claudia diğer kişisel sonuçlardan bahsediyor ve çok az duyarlılık ve empati gösteriyor. “Sanırım bir hafta elektriğimiz yok. Ne kadar süreceğini bilmiyorduk ve sonra ‘Bir hafta suşi yiyeceğim, umurumda değil’ dedim.” Sakinlerin neredeyse hiçbiri Claudia’nın raporlarına tepki vermiyor – ancak Twitter kullanıcıları değil.

“Çökmüş ve saygısız”

Bir kullanıcı, “Doğru mu anladım? Claudia, birçok insanın her şeyini kaybettiği kötü bir kasırgadan bahsediyor ve tek düşünebildiği ‘aptalca ama peki, o zaman suşi yiyeceğim”,” diye yazıyor bir kullanıcı. “Bu ne kadar yozlaşmış ve saygısızca?” diye soruyor. Başka gönderiler: “Kasırgadan sonra insanların artık bir evi yok. Claudia bir kasırgadan sonra: Suşi Zamanı.”

Ve bir başka hikaye de Claudia’nın seyircilerin beğenisini kazanmasına neden olur: Başarılı bir hazine avından sonra Effenberg’in karısı, makyöz Djamila Rowe ile birlikte kampa döner. İkisinin valizlerinde, bir sınav sorusu doğru cevaplanırsa yiyecek ödülü içeren bir sandık var. Gigi’s ve Cosimo Citiolo’nun bir gün önceki pizza kapısından hâlâ rahatsız olan Claudia, kampanyacı arkadaşlarını kandırmaya karar verir: O ve Djamila, Cosimo’nun en sevdiği yemek olan sevgilileri için spagetti bolonezden vazgeçtiklerini söylerler.

“Gerçekten vurmak istedim”

Gigi ve Cosimo önceki gün tüm kamp için dört yumurta almak yerine pizza yemeyi tercih etmişlerdi. Bu, kamp sakinleri arasında bir anlayış eksikliğine ve öfkeye neden oldu. Claudia, Cosimo’ya yönelik Bolognese yalanını “Gerçekten bir tane koymak istedim,” diye açıklıyor. İntikam için susamışlığı vardı.

Yıldızlar soruyu doğru cevapladıktan sonra hazine sandığından mutlu bir şekilde fişleri yediklerinde, Claudia ve Djamila kutlanır – çünkü iddiaya göre grubun çıkarları için yemeği ve bir kadeh beyaz şarabı bıraktılar. Model Papis Loveday, “Minnettar olun, Bolognese’yi feda ettiler” diyor. Cosimo minnettarlığından ve pizza kapısı konusunda hâlâ vicdan azabı duyduğundan cips paketinin yarısından bile vazgeçer. Claudia teşekkür ederek kabul ediyor. Etkileyici Jolina Mennen, “İkisinin Bolognese teklifini geri çevirmesi azgın,” diye kabul ediyor.