semaver
New member
“Yıldızların Yaz Evi”nde üçüncü haftada kıvılcımlar uçuşuyor. Claudia Obert diğer ünlüleri ona karşı kışkırtıyor. Bunun sonuçları yok değil.
Yıldızların Yaz Evi’nin sekizinci sezonu eylül ayında RTL’de başladı. Formatta ünlü çiftler aynı çatı altında bir arada yaşıyor ve oyunlarda birbirleriyle yarışıyor. İlk iki haftada gösteri, bir isyan programı olarak ününü fazlasıyla yerine getirdi.
Valentina Doronina ve Can Kaplan kısa sürede sorunlu bir çift olarak ortaya çıktı. Ancak üçüncü bölümde sorun çıkaran başka biri oldu: Claudia Obert. Sosyete hanımı, kendine has tarzıyla şimdiden diğer TV formatlarında da ses getirmişti. Çarşamba akşamı keskin dilini bir kez daha gösterdi. Tetikleyici: Edith Stehfest’in menü planlaması. 62 yaşındaki diğerlerinin önünde yüksek sesle, “Yemeklerinin tadı da görünüşü gibi. Yaşlı kadın muhtemelen onun ne kadar kırılmış göründüğünü biliyordur” dedi.
“Seni sıkıcı inek”
Ancak Edith Stehfest de bu yorumu yan odada duydu ve Claudia Obert’in ifadesiyle yüzleşti. Hamburglu kadın, “Benim zevkime göre değil,” diye karşı çıktı ve tısladı – ama sonra Justine Dippl onun yoluna çıktı. DSDS yıldızı Joey Heindle’ın eski eşi, sözlerin savaşından rahatsız oldu ve şu yorumu yaptı: “Bunun artık sadece bir oyun olup olmadığını bilmiyorum. Buradaki herkes bir anlığına perdeyi açmak istiyor.”
Claudia Obert ona bağırdı: “O halde perdeyi aç, seni sıkıcı inek!” Pia Tillmann da yağlarından kurtuldu, hatta gözyaşlarına boğuldu. Realite yıldızı, “Böyle bir şey bana çok fazla, kaldıramıyorum” diye ağladı. Bununla sosyete hanımı sonunda herkesi ona karşı çevirdi ve makbuzu aldı.
62 yaşındaki ve partneri Max Suhr, diğer ünlülerin oylarıyla gösteriden çıkan ilk çift oldu. “Tamamen farklı bir ligde oynadığımı fark etmeyecek kadar aptal olamazsın,” diye bitirdi ve yönetmen efsanesi Billy Wilder’dan bir alıntıyla sözlerini tamamladı: “Asla sıkıcı olmayın.” “.