semaver
New member
Clea-Lacy Juhn ve doğmamış ikizleri için endişeleniyoruz. Etkileyici, hastanede ameliyat olması gerektiğini duyurdu.
Etkileyici ve eski “Lisans” adayı Clea-Lacy Juhn için kolay bir zaman değil. Ay başında sürpriz bir şekilde eşinden ayrıldığını duyuran ikiz çocuk annesi, şimdilerde ise doğmamış bebekleri için oldukça endişeli. Salı günü Instagram hikayesinde Juhn, hayranlarına şu anda bir klinikte olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi.
Şöyle yazıyor: “Canlarım, birkaç gün çevrimdışı olacağım. Maalesef dün evden yaklaşık iki saat uzakta bir kliniğe gitmek zorunda kaldım çünkü miniklere özel bir işlem yapılması gerekiyor. Yapmıyorum.” Şu anda ayrıntılara girmek istemiyorum. Anlayışınızı rica ediyorum, canım istediğinde sizinle iletişime geçeceğim ve size daha fazlasını anlatacağım.”
33 yaşındaki oyuncu, yokluğuna ilişkin yaptığı açıklamada, bu zor dönemde eski partnerinin desteğine güvenebileceğini ekledi. Sonunda Clea-Lacy Juhn hayranlarına bir notla şunu söyledi: “Hasim elbette kalıcı olarak benim yanımda.”
İkili, ayrılmadan altı ay önce “Yaparım” demişti. 2022'nin sonunda, eski “Lisans” kazananı, şimdiki eski partneriyle bir araya geldi. Düğün Kasım 2023'te gerçekleşti ve ilişkiye bir kız çocuğu dahil oldu. Kocasını mümkün olduğunca halkın gözünden uzak tuttu.
Clea-Lacy Juhn, 2017 yılında kazandığı RTL programı “The Bachelor” ile ünlendi. Son gülü o zamanki Bachelor Sebastian Pannek'ten aldı.