“Çöp” – TV yorumcusu DFB yıldızına hakaret ediyor

Beykozlu

New member

Arsenal ile ezeli rakipler arasındaki bir test maçı sırasında bir muhabir sözlü bir hata yapar. Yardımcı yorumcusu şaşkınlıkla tepki verir.

Kai Havertz, şehirdeki rakibi Chelsea’den “Gunners” a geçiş yaptıktan sonra yaklaşık üç haftadır Arsenal’de. Ve şimdiden Alman enternasyonaliyle ilgili ilk heyecan var – ama kendisine engel olamıyor.

Ortada ise bir TV yorumcusu.

Ne oldu? ABD’de Premier Lig rakipleri Manchester United’a karşı test maçı – her iki takım da şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük bir halkla ilişkiler turunda. Arsenal ilk yarıdan sonra 2-0 geride ve Havertz kötü bir performans gösteriyor. Ancak aradan sonra 24 yaşındaki oyuncu hala sahada, teknik direktör Mikel Arteta ona daha fazla şans vermek istiyor.

“Kai Havertz’e karşı neyin var?”

Ancak maçta United’ın kendi yayıncısı için görev yapan TV yorumcusu Ben Thornley kararı anlayamadı. Ve ciddi bir sözlü hata yaptı. Canlı yayında eski oyuncu, “Pekala, Kai Havertz’i çöp olduğu için çıkarırdım” dedi.

Thornley’in yardımcı yorumcusu Stewart Gardner daha sonra şaşkınlıkla sordu: “Kai Havertz’e karşı neyin var?” Eski oyuncu cevap verdi: “Ona karşı hiçbir şeyim yok.” Ancak hakaret zaten telaffuz edildi. Ancak: Havertz maçın ilerleyen saatlerinde açık bir kafa vuruşunu kaçırdığında Thornley tepki gösterdi: “Hiçbir şey söylemiyorum, şaşırmadım.”

Meraklı: Havertz sonunda değişiklik yaptı ve 71. dakikada oyundan çıktı. Thornley’in bundan memnun olup olmadığı bilinmiyor…

Havertz, Chelsea’de üç yıl geçirdikten sonra bu yaz 75 milyon Euro’ya Arsenal’e geçti ve orada 2028’e kadar sözleşme imzaladı.